Povezane vesti
Ceca skinula 8.5 kilograma za mesec dana i to bez gladovanja: Pridržavala sam se jednog pravila
Story 29.06.2024
Ceca smršala bez gladovanja. Iako pevačica gotovo nikada nije imala problem sa kilogramima u jednom trenutku počela je da se goji. – Pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da… »
"Skinula sam 8,5 kilograma, nijedne sekunde nisam gladovala": Ceca u 51. godini izgleda kao devojčica: Ovo je njen jelovnik…
Blic 29.06.2024
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović napunila je ove godine 51 godina, a mnogi kažu da ima figuru kao devojčica. Ceca sa viškom kilograma uglavnom nije imala problema, iako nikad nije krila da uživa u hrani i da su na njenom meniju… »
Vesti dana »

Građani i studenti održali 15 minuta tišine ispred blokirane zgrade RTV u Novom Sadu
Beta pre 9 satijoš 57 povezanih

Mup: o incidentu ispred zgrade RTS: Tužilaštvu će biti dostavljeni svi službeni snimci i snimci sa društvenih mreža
Blic pre 1 satjoš 92 povezane

Studenti u Nišu: Osuđujemo uređivačku politiku javnog servisa i policijsku brutalnost
Insajder pre 54 minutajoš 9 povezanih

Tramp Mlađi stigao moćnim avionom u Srbiju: Pogledajte luksuznu zver koja razvija brzinu od 900 km/h (Foto)
Mondo pre 4 satijoš 36 povezanih