Повезане вести
Оженио ћерку Богољуба Карића, после развода нестао! Издавао апартмане на Златибору, а ево чиме се сада бави
Мондо 29.06.2024
Даниел Ђокић објавио нову песму и спот. Даниел Ђокић објавио нову песму и спот Певач Даниел Ђокић се на српској музичкој сцени појавио 2001.године с песмом "Загрли ме ти". Уследела је дуетска песма са Драганом Мирковић, а потом и… »
Жене су га обожавале, па је нестао: Даниел Ђокић објавио нову песму на енглеском и одушевио све
Блиц 29.06.2024
Када се 2001. године појавио на естрадном небу са синглом "Загрли ме ти", мало која девојчица није била заљубљена у њега. Даниела Ђокића многи највише памте по хиту "Живот мој", након којег је имао неколико успешних синглова… »
Вести дана »

Имали више од 91 бод на малој матури, а остали неуписани у средње школе! Једна банална грешка опасно коштала ђаке: "То је најгори сценарио који може да им се деси"
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана

Синер се пласирао у полуфинале Вимблдона упркос очигледној повреди лакта
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

"Каква су ово: С**ња?!" Преокрет који нико није очекивао! Трамп је потпуно изгубио стрпљење са Путином, а иза свега се крије само један циљ
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Угостио сам драгог госта" Додик: Пријатан разговор са Мацутом о многим питањима у вези с нашим народом
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана