Povezane vesti

Novak se nasmejao kada je čuo šta je Alkaraz rekao za njega! Đoković mu odmah odgovorio - "Ne, ne smatram se super…

Novak se nasmejao kada je čuo šta je Alkaraz rekao za njega! Đoković mu odmah odgovorio - "Ne, ne smatram se super…

Kurir 29.06.2024
Otkrio je Karlos Alkaraz da je razgovarao sa Novakom Đokovićem pred početak turnira u Londonu. - Pričao sam sa njim, rekao sam mu da je super čovek. Znamo koliko je profesionalan, koliko brine o svom telu. Čak i Novak u ovom stanju, posle operacije… »
Alkaraz razgovarao sa đokovićem pred početak Vimbldona! Izašao pred novinare pa otkrio šta je rekao Novaku - ovo će vas…

Alkaraz razgovarao sa đokovićem pred početak Vimbldona! Izašao pred novinare pa otkrio šta je rekao Novaku - ovo će vas…

Kurir 29.06.2024
Specijalni izveštač iz Londona: Vuk Brajović Španski teniser, Karlos Alkaraz, izneo je svoja očekivanja pred početak Vimbldona! “Svakako je poseban osećaj ponovo biti ovde – ali sada u tom statusu. Za prošlu godinu vezuju me divna sećanja, i… »
Alkaraz pričao o Vimbldonu i igranju na travi, pa pomenuo Đokovića: "Gledam snimke Rodžera, Rafe i Novaka..."

Alkaraz pričao o Vimbldonu i igranju na travi, pa pomenuo Đokovića: "Gledam snimke Rodžera, Rafe i Novaka..."

Telegraf 29.06.2024
Popularni Karlitos održao je konferenciju za medije pred prvo kolo Vimbldona, u kojem će igrati protiv Marka Lajala. Bliži se početak novog izdanja Vimbldona, gde će kao i do sada, Novak Đoković biti jedan od favorita za osvajanje prestižnog Grend… »
Alkaraz španskim novinarima otkrio da je pričao sa Novakom: "Rekao sam mu..."

Alkaraz španskim novinarima otkrio da je pričao sa Novakom: "Rekao sam mu..."

Telegraf 29.06.2024
Alkaraz će u prvom kolu igrati protiv Marka Lajala, dok će Đoković odmeriti snage sa Čehom, Vitom Koprivom. Karlos Alkaraz je na konferenciji za novinare, španskim predstavnicima medija, rekao da smatra Novaka Đokovića takođe za favorita za… »

Vesti dana »