Povezane vesti
Miona zadala udarac Ša na njenoj svadbi: Posvetila ove reči Stanislavu, a onda mu postavila tri pitanja: Reper gledao u jednu…
Blic 29.06.2024
U rijalitiju "Elita" danas se održava svadba bivših ljubavnika Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Miona je zablistala u venčanici, a to je najteže palo njenom dečku Nenadu Aleksiću Ša. Ipak, to nije bio jedini udarac za njega tokom ove ceremonije… »
"Jednom sam probala iz srca da te izbrišem" Miona zapevala Stanislavu, a Ša nepomično stajao i gledao, dešava se haos u Eliti…
Kurir 29.06.2024
Miona Jovanović odlučila je da još jednom zapeva, a ovog puta odlučila se za pesmu ''Beograd'' koju izvodi Svetlana Ceca Ražnatović. - Jednom sam probala, te tvoje usne od čemera i ko će ovo ludilo da oteta? Jednom sam probala iz srca da te izbrišem, al'… »
Vesti dana »

Rezultati svih utakmica Evrobasketa 2025. i reportaže BBC novinara
BBC News pre 11 minutajoš 72 povezane

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije, uključujući Beograd i okolinu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 65 povezanih

Veliki protest poljoprivrednika sutra u Novom Sadu, studenti ih podržali, ministar Glamočić kaže: „Izlazak više stotina traktora na ulice nije bitan“
Nova pre 7 satijoš 17 povezanih

Studenti u blokadi novosadskog PMF-a: Policija koristila opasan gas; MUP demantuje: Ne posedujemo takvo sredstvo
RTS pre 21 minutajoš 26 povezanih

"Ovo je totalno nova Zvezda, prvo mora sebe da upozna": Vladan Milojević o ključnom zadatku pred Partizan
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih