Povezane vesti
"Kad Jokić pusti muziku, ima rakije za sve": Nikolin saigrač izjavom oduševio sve(t)
Večernje novosti 29.06.2024
KOŠARKAŠ Los Anđeles Klipersa Pol Džordž u ugostio je Deandea Džordana u podkastu "Podcast P with Paul George" rezervnog centra Denvera Deandrea Džordana. Jedna od tema bila je i Srbija. FOTO: Tanjug/AP Rezervni centar Denvera otkrio je kako je preko… »
„Ja sam Džordanović, crni Srbin, pijem rakiju i slušam Cecu“
Sport klub 29.06.2024
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž ugostio je u svom podkastu "Podcast P with Paul George" rezervnog centra Denvera Deandrea Džordana. Naravno, vrlo brzo i vrlo lako su došli na temu Srbije. Džordan je pričao o tome kako mu je Nikola Jokić… »
Jokićevo srbovanje u Denveru se isplatilo: „Imam rakiju kod kuće, ja sam crni Srbin!“ (video)
Hot sport 29.06.2024
„Pričao mi je o Ceci i rekao koje pesme su dobre i koje treba da skinem“ Američki košarkaš Diandre Džordan polako poprima sve više srpskih običaja, a za to je najveći „krivac“ Nikola Jokić, njegov saigrač iz Denver Nagetsa. Nikola i Dinadre su postali… »
Amerikanac oduševio sve: Nećete verovati šta je NBA zvezda rekla o srpskoj muzici i rakiji
Večernje novosti 29.06.2024
Američki košarkaš Pol Džordž oženjen je srpkinjom Danielom Rajić, a zahvljujući njoj je naučio puno o srpskoj kulturi ali i običajima, a sada je svoje poznavanje otkrio i još jedan košarkaš Diandre Džordan. FOTO: Tanjug/AP U jednom podkastu koji je vodio… »
Rekao sam Jokiću da neću to da slušam! Nikola pustio Cecu "Crnom Srbinu" u Denveru i smislio kako da ga ubedi!
Mondo 29.06.2024
Amerikanac ispričao hit-priču iz svlačionice sa Nikolom Jokićem. Amerikanac ispričao hit-priču iz svlačionice sa Nikolom Jokićem Američki košarkaš Deandre Džordan osvojio je sa Nikolom Jokićem titulu u Denveru i tokom tri zajedničke godine postao… »
Diandre DžORDAN: "Ja sam crni Srbin" (video)
Dnevnik 29.06.2024
Košarkaš Denver Nagetsa Diandre Džordan imao je interesantnu izjavu vezanu za Srbiju. Diandre Džordan je trenutno centar u Denver Nagetsima, a on je slavu stekao kao član "Lob City" Los Anđeles Klipersa gde je igrao sa Blejkom Grifinom, Krisom Polom… »
Vesti dana »
"Moglo bi da dođe do sukoba" Si Điping ugostio Trampa, pa mu uputio jezivo upozorenje usred Pekinga: Pomenuo i Tukididovu zamku, a predsednik SAD mu poručio da je "veliki vođa"
Blic pre 19 minutajoš 23 povezane
Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"
Večernje novosti pre 2 satajoš 31 povezana
Danas sunčano i toplo, za vikend mogući pljuskovi: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
NIN pre 9 minutajoš 14 povezanih
Crvena zvezda osvojila skoro polovinu trofeja Kupa Srbije: Loznički produžetak dominacije
Euronews pre 34 minutajoš 15 povezanih
Izmene izbornih zakona pred poslanicima: koje promene bi mogle biti vidljive već na narednim izborima?
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih