Повезане вести

"Кад Јокић пусти музику, има ракије за све": Николин саиграч изјавом одушевио све(т)

"Кад Јокић пусти музику, има ракије за све": Николин саиграч изјавом одушевио све(т)

Вечерње новости 29.06.2024
КОШАРКАШ Лос Анђелес Клиперса Пол Џорџ у угостио је Деандеа Џордана у подкасту "Подцаст П витх Паул Георге" резервног центра Денвера Деандреа Џордана. Једна од тема била је и Србија. ФОТО: Тањуг/АП Резервни центар Денвера… »
„Ја сам Џордановић, црни Србин, пијем ракију и слушам Цецу“

„Ја сам Џордановић, црни Србин, пијем ракију и слушам Цецу“

Спорт клуб 29.06.2024
Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Пол Џорџ угостио је у свом подкасту "Подцаст П витх Паул Георге" резервног центра Денвера Деандреа Џордана. Наравно, врло брзо и врло лако су дошли на тему Србије. Џордан је причао о томе како му… »
Јокићево србовање у Денверу се исплатило: „Имам ракију код куће, ја сам црни Србин!“ (видео)

Јокићево србовање у Денверу се исплатило: „Имам ракију код куће, ја сам црни Србин!“ (видео)

Хот спорт 29.06.2024
„Причао ми је о Цеци и рекао које песме су добре и које треба да скинем“ Амерички кошаркаш Диандре Џордан полако поприма све више српских обичаја, а за то је највећи „кривац“ Никола Јокић, његов саиграч из Денвер Нагетса… »
Американац одушевио све: Нећете веровати шта је НБА звезда рекла о српској музици и ракији

Американац одушевио све: Нећете веровати шта је НБА звезда рекла о српској музици и ракији

Вечерње новости 29.06.2024
Амерички кошаркаш Пол Џорџ ожењен је српкињом Даниелом Рајић, а захвљујући њој је научио пуно о српској култури али и обичајима, а сада је своје познавање открио и још један кошаркаш Диандре Џордан. ФОТО: Тањуг/АП У… »
Рекао сам Јокићу да нећу то да слушам! Никола пустио Цецу "Црном Србину" у Денверу и смислио како да га убеди!

Рекао сам Јокићу да нећу то да слушам! Никола пустио Цецу "Црном Србину" у Денверу и смислио како да га убеди!

Мондо 29.06.2024
Американац испричао хит-причу из свлачионице са Николом Јокићем. Американац испричао хит-причу из свлачионице са Николом Јокићем Амерички кошаркаш Деандре Џордан освојио је са Николом Јокићем титулу у Денверу и током три… »
Диандре ЏОРДАН: "Ја сам црни Србин" (видео)

Диандре ЏОРДАН: "Ја сам црни Србин" (видео)

Дневник 29.06.2024
Кошаркаш Денвер Нагетса Диандре Џордан имао је интересантну изјаву везану за Србију. Диандре Џордан је тренутно центар у Денвер Нагетсима, а он је славу стекао као члан "Лоб Цити" Лос Анђелес Клиперса где је играо са Блејком… »

Вести дана »