Povezane vesti
Ministarstvo prosvete: objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
Politika 29.06.2024
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su danas na portalu Moja srednja škola, dva dana ranije nego što je predviđeno kalendarom. Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović poželela je svim… »
Ministarstvo prosvete: Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
Insajder 29.06.2024
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su danas na portalu Moja srednja škola, dva dana ranije nego što je predviđeno Kalendarom. Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović poželela je svim… »
Objavljena raspodela učenika po srednjim školama: Veliko interesovanje za Jovinu gimnaziju
Radio 021 29.06.2024
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su na portalu Moja srednja škola, dva dana ranije nego što je bilo predviđeno, saopštilo je ministarstvo. Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima
Nova 29.06.2024
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su danas na portalu Moja srednja škola, dva dana ranije pre nego što je to predviđeno Kalendarom. Rezultate upisa učenika u srednje škole možete videti na… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama: Dobar rezultat upisa, u prvom krugu raspoređeno 59,091…
Kurir 29.06.2024
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su danas na portalu Moja srednja škola, dva dana ranije nego što je to predviđeno kalendarom. Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović poželela… »
Ministarstvo prosvete: Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
Euronews 29.06.2024
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su danas na portalu Moja srednja škola, dva dana ranije nego što je predviđeno Kalendarom. Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović poželela je svim… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
N1 Info 29.06.2024
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dva dana ranije pre nego što je to predviđeno Kalendarom i pre nego što su roditelji i đaci očekivali. Nakon logovanja na… »
Beta 29.06.2024
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su danas na portalu Moja srednja škola (mojasrednjaskola.gov.rs ), dva dana ranije nego što je bilo predviđeno, saopštilo je ministarstvo prosvete. Ministarka… »
RTV 29.06.2024
BEOGRAD - Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su danas na portalu Moja srednja škola, dva dana ranije nego što je to predviđeno Kalendarom. Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović… »
Blic 29.06.2024
Na portalu "Moja srednja škola" su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dva dana ranije pre nego što je to predviđeno Kalendarom. Nakon logovanja na portal možete videti informacije o raspodeli… »
Blic 29.06.2024
Na portalu "Moja srednja škola" su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dva dana ranije pre nego što je to predviđeno Kalendarom. Nakon logovanja na portal možete videti informacije o raspodeli… »
Novi magazin 29.06.2024
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dva dana ranije pre nego što je to predviđeno Kalendarom i pre nego što su roditelji i đaci očekivali. Nakon logovanja na… »
Radio sto plus 29.06.2024
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović poželela je svim učenicima uspešan upis u srednje škole i dalji nastavak školovanja, navodeći da su rezultati objavljeni ranije zahvaljujući unapređenju informacionog sistema i procesa za realizaciju… »
Telegraf 29.06.2024
Upis u srednje škole moći i ove godine da se obavi potpuno elektronskim putem, i iz inostrastva, korišćenjem navedenog portala Moja srednja škola počev od 2. do 6. jula 2024. godine, ili odlaskom u srednju školu. Konačni rezultati raspodele… »
Deo rezultata objavljenih na sajtu Moja srednja škola su provera podataka, konačni rezultati 2. jula
Euronews 29.06.2024
Raspoređivanje učenika u srednje škole biće objavljeno u naznačenom terminu, 2. jula do 08.00 časova, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete. Kako su u ministarstvu rekli Tanjugu trenutno se testira sistem i čim to bude završeno, javnost će… »
Panika među roditeljima zbog informacije da je deo đaka raspoređen u srednje škole: Iz Ministarstva prosvete za Danas…
Danas 29.06.2024
Prava drama nastala je sinoć među roditeljima malih maturanata kada se pronela vest da je, pre utvrđenog roka, objavljena rapospodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Roditelji koji su se javili redakciji Danasa kažu da su neka… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane