Povezane vesti
"Muvalo me pola estrade, a on posebno!" Nada Topčagić raskrinkala kolege, ispalila imena u emisiji
Mondo 29.06.2024
Nada Topčagić otkrila ko joj se sve udvarao. Nada Topčagić otkrila ko joj se sve udvarao. Pevačica Nada Topčagić već decenijama je aktivna na muzičkoj sceni, a u poslednjih nekoliko godina se više puta našla u žiži interesovanja zbog… »
"Muvalo me je Pola estrade": Nada Topčagić otkrila ime kolege koji je bio lud za njom: "On je samo jedan od njih"
Blic 28.06.2024
Pevačica Nada Topčagić poznata je kao neko ko je bez dlake na jeziku, sada je dala svoj sud o ljudima sa estrade. Nada Topčagić za domaće medije rekla kako joj se pola estrade u mladosti udvaralo. - Pola estrade, neću sada da otkrivam baš sva… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 3 satajoš 14 povezanih

"Od Delija sam se oprostio pre 20 dana": Saša Ilić na emotivan način poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 26 minutajoš 46 povezanih