Povezane vesti
Mandić: Lično sam predložio rezoluciju o Jasenovcu
RTV 29.06.2024
PODGORICA - Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da je on lično predložio rezoluciju o Jasenovcu, i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema ništa sa tim. "Ova ideja je izvorno naša, ja sam je predložio, Milan Knežević podržao i mi… »
Predsednik Skupštine Crne Gore: Lično sam predložio rezoluciju o Jasenovcu, Milan Knežević je podržao
Euronews 29.06.2024
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da je on lično predložio rezoluciju o Jasenovcu, i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema ništa sa tim. "Ova ideja je izvorno naša, ja sam je predložio, Milan Knežević podržao i mi smo je… »
Mandić: Lično sam predložio rezoluciju o Jasenovcu
B92 29.06.2024
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da je on lično predložio rezoluciju o Jasenovcu, i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema ništa sa tim. "Ova ideja je izvorno naša, ja sam je predložio, Milan Knežević podržao i mi smo je… »
Vesti dana »
Vraća nam se zima i sneg! Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru zahlađenja: Preti i olujni vetar
Telegraf pre 39 minutajoš 33 povezane
Dodik kaže da je pobeda Karana zagrevanje za oktobarske izbore, Blanuša priznao poraz
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Nemanja Nedović zablistao, Monako "zaboravio" na probleme i pobedio ubedljivo u Francuskoj
Telegraf pre 29 minutajoš 59 povezanih
"Stavljam svoju budućnost premijerke na kocku": Takaiči raspisala vanredne izbore, stigli prvi rezultati
Večernje novosti pre 2 satajoš 26 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini, Rusija napala balističkim raketama, Kijev: "Izdato upozorenje na vazdušnu opasnost"
Euronews pre 5 satijoš 24 povezane