Povezane vesti
Mandić: Lično sam predložio rezoluciju o Jasenovcu
RTV 29.06.2024
PODGORICA - Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da je on lično predložio rezoluciju o Jasenovcu, i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema ništa sa tim. "Ova ideja je izvorno naša, ja sam je predložio, Milan Knežević podržao i mi… »
Predsednik Skupštine Crne Gore: Lično sam predložio rezoluciju o Jasenovcu, Milan Knežević je podržao
Euronews 29.06.2024
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da je on lično predložio rezoluciju o Jasenovcu, i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema ništa sa tim. "Ova ideja je izvorno naša, ja sam je predložio, Milan Knežević podržao i mi smo je… »
Mandić: Lično sam predložio rezoluciju o Jasenovcu
B92 29.06.2024
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da je on lično predložio rezoluciju o Jasenovcu, i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema ništa sa tim. "Ova ideja je izvorno naša, ja sam je predložio, Milan Knežević podržao i mi smo je… »
Vesti dana »

'Došao je i taj dan': Tramp odložio susret sa Putinom i uveo sankcije ruskim naftnim gigantima
BBC News pre 2 satajoš 30 povezanih

Dvoje ukrajinskih novinara poginulo u udaru na Kramatorsk; Medvedev: SAD zvanično postale protivnik Moskve
RTS pre 26 minutajoš 90 povezanih

Trgovci su i dalje drsko kreativni Ministarka Jagoda Lazarević: Ove nedelje menjamo uredbu o ograničenju marži
Kurir pre 21 minutajoš 24 povezane

(Radarski snimak) kada i gde će da pljušti, tačno u sat: Sve počinje večeras! Stiže kišni oblak, temperatura drastično pada, ovog dana neće prestajati da pada (video)
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

FDU ispraća studente u Novi Sad: Građani koji mogu da pomogunu, evo kako da uplate donacije
Danas pre 41 minutajoš 21 povezana