Povezane vesti
Topić uzeo "svoj" broj, pa potvrdio ono što ga čeka u budućnosti
Sportske.net 29.06.2024
Srpski plejmejker Nikola Topić promovisan je danas od strane Oklahoma siti Tandera zajedno sa Dilonom Džonsom i Adžejom Mičelom. On je zadužio dres sa brojem "44", što je isti broj koji je nosio i u Megi i u Crvenoj zvezdi. Rekao je da ga je Vasilije… »
Topić odabrao broj i poručio: Idem na operaciju
Sport klub 29.06.2024
Mladi srpski košarkaš Nikola Topić odabrao je broj u svom novom timu, kao član Oklahoma Siti Tandera nosiće broj – 44. „Zaista sam zahvalan na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od Vasilija Micića, koji mi je ispričao… »
Topić izabrao broj: "Micić mi je pričao o Oklahomi - čeka me operacija"
B92 29.06.2024
Srpski košarkaš Nikola Topić zadužio je dres Oklahome sa brojem 44, pošto je prethodno izabran kao 12. pik na NBA draftu. "Zahvalan sam na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od Vasilija Micića, koji mi je ispričao… »
Vesti dana »
Vozač koji je kolima udario muškarca od 90 godina u Beogradu osumnjičen za pokušaj ubistva
Radio 021 pre 13 minutajoš 43 povezane
MOL uputio novi predlog za NIS: Đedović Handanović navodi da Srbija nije zadovoljna, ali da se pregovori nastavljaju
Euronews pre 27 minutajoš 34 povezane
'Ovo je sjajno mesto': Tramp u Kini, sa njim i Mask, šefovi Nvidije, Epla, Blek roka
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Preduzete mere nakon što je u Nemačkoj pronađen hepatitis A u bobičastom voću iz Srbije
Sputnik pre 52 minutajoš 23 povezane
Bela kuća: Kina i SAD kažu da Iran ne treba da ima nuklearno oružje i da Ormuski moreuz bude otvoren
Beta pre 1 satjoš 93 povezane