Povezane vesti
Topić uzeo "svoj" broj, pa potvrdio ono što ga čeka u budućnosti
Sportske.net 29.06.2024
Srpski plejmejker Nikola Topić promovisan je danas od strane Oklahoma siti Tandera zajedno sa Dilonom Džonsom i Adžejom Mičelom. On je zadužio dres sa brojem "44", što je isti broj koji je nosio i u Megi i u Crvenoj zvezdi. Rekao je da ga je Vasilije… »
Topić odabrao broj i poručio: Idem na operaciju
Sport klub 29.06.2024
Mladi srpski košarkaš Nikola Topić odabrao je broj u svom novom timu, kao član Oklahoma Siti Tandera nosiće broj – 44. „Zaista sam zahvalan na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od Vasilija Micića, koji mi je ispričao… »
Topić izabrao broj: "Micić mi je pričao o Oklahomi - čeka me operacija"
B92 29.06.2024
Srpski košarkaš Nikola Topić zadužio je dres Oklahome sa brojem 44, pošto je prethodno izabran kao 12. pik na NBA draftu. "Zahvalan sam na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od Vasilija Micića, koji mi je ispričao… »
Vesti dana »
Evropski lideri napravili tajni čet u kojem ogovaraju Trampa: Spremaju plan B, a u grupi je i Zelenski
Mondo pre 22 minutajoš 31 povezana
Srbin utišao Melburn, pa mu uzvratili: Totalna drama i spektakl na Australijan openu
Nova pre 32 minutajoš 50 povezanih
Lebron se poklonio Jokiću kao nikad pre: „Jedan od najvećih koji su igrali košarku“
Nova pre 17 minutajoš 53 povezane
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 32 minutajoš 19 povezanih