Povezane vesti
Topić uzeo "svoj" broj, pa potvrdio ono što ga čeka u budućnosti
Sportske.net 29.06.2024
Srpski plejmejker Nikola Topić promovisan je danas od strane Oklahoma siti Tandera zajedno sa Dilonom Džonsom i Adžejom Mičelom. On je zadužio dres sa brojem "44", što je isti broj koji je nosio i u Megi i u Crvenoj zvezdi. Rekao je da ga je… »
Topić odabrao broj i poručio: Idem na operaciju
Sport klub 29.06.2024
Mladi srpski košarkaš Nikola Topić odabrao je broj u svom novom timu, kao član Oklahoma Siti Tandera nosiće broj – 44. „Zaista sam zahvalan na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od Vasilija Micića, koji mi… »
Topić izabrao broj: "Micić mi je pričao o Oklahomi - čeka me operacija"
B92 29.06.2024
Srpski košarkaš Nikola Topić zadužio je dres Oklahome sa brojem 44, pošto je prethodno izabran kao 12. pik na NBA draftu. "Zahvalan sam na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od Vasilija Micića, koji mi je… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Rhmz najavio nagli preokret vremena: Magla za vikend, prolećne temperature početkom naredne nedelje, a onda olujni udari vetra i kiša
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 56 minutajoš 2 povezane