Povezane vesti
Topić uzeo "svoj" broj, pa potvrdio ono što ga čeka u budućnosti
Sportske.net 29.06.2024
Srpski plejmejker Nikola Topić promovisan je danas od strane Oklahoma siti Tandera zajedno sa Dilonom Džonsom i Adžejom Mičelom. On je zadužio dres sa brojem "44", što je isti broj koji je nosio i u Megi i u Crvenoj zvezdi. Rekao je da ga je… »
Topić odabrao broj i poručio: Idem na operaciju
Sport klub 29.06.2024
Mladi srpski košarkaš Nikola Topić odabrao je broj u svom novom timu, kao član Oklahoma Siti Tandera nosiće broj – 44. „Zaista sam zahvalan na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od Vasilija Micića, koji mi… »
Topić izabrao broj: "Micić mi je pričao o Oklahomi - čeka me operacija"
B92 29.06.2024
Srpski košarkaš Nikola Topić zadužio je dres Oklahome sa brojem 44, pošto je prethodno izabran kao 12. pik na NBA draftu. "Zahvalan sam na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od Vasilija Micića, koji mi je… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 31 minutajoš 36 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 55 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 55 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 20 minutajoš 8 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih