Povezane vesti
Italijanski selektor: Preuzimam odgovornost za eliminaciju
Politika 29.06.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Italije Lučano Spaleti izjavio je večeras da snosi odgovornost za eliminaciju Italije sa Evropskog prvenstva.„Odgovoran sam za ono što se desilo, ja sam birao igrač. Nisam zadovoljan učinkom danas. Nadam se da ću… »
Donaruma nakon eliminacije sa Eura: "Izvinjavamo se svima, Švajcarska je zaslužila..."
Telegraf 29.06.2024
Švajcarska će šestog jula u četvrtfinalu EP igrati protiv boljeg iz meča Engleska -Slovačka. Kapiten fudbalske reprezentacije Italije Đanluiđi Donaruma izjavio je u Berlinu da je Švajcarska zasluženo izborila plasman u četvrtfinale Evropskog… »
Švajcarska eliminisala Italiju u osmini finala EP
Radio sto plus 29.06.2024
Strelci za Švajcarsku su bili Remo Frojler u 37. i Ruben Vargas u 46. minutu. Švajcarska je imala veći posed lopte na početku meča, a najbolju priliku u tom delu je propustio Embolo, kada je izašao sam ispred golmana Italije Donarume, ali je… »
Au, kakav gol! Pogledajte kako je Švajcarska "nokautirala" Italijane
Telegraf 29.06.2024
Ono o čemu će se sigurno posebno govoriti i nakon susreta, jeste majstorski pogodak Rubena Vargasa. Fudbalska reprezentacija Švajcarske igra protiv Italije od 18.00, u okviru osmine finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Bolje su Švajcarci počeli… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB IDF uveo policijski čas za južni Liban južno od reke Litani; Egipat traži rešenje za Gazu
RTV pre 0 minutajoš 5 povezanih
(Foto) svi ga znaju po hitu "Džuli": Daniel Popović se ženio 4 puta, bivša ga je optužila za nasilje, a sad je došao na crnogorski izbor za Evroviziju i evo kako izgleda na pragu 8. Decenije
Blic pre 36 minutajoš 4 povezane
Bio je kao bubica! Ni injekcije za umirenje nisu savladale bol hraniteljke kad je ugledala belim čaršavom prekriveno telo ubijenog dečaka (17) iz Leskovca
Blic pre 24 minutajoš 3 povezane
Zemljotres jačine 5,7 stepeni pogodio istočnu obalu Severnog ostrva na Novom Zelandu
Blic pre 4 satijoš 2 povezane