Povezane vesti
"Jesu, pogodili su me": Džejla Ramović progovorila nakon što su je gađali flašom na nastupu, ali ne zamera publici (Video)
Blic 30.06.2024
Mlada pevačica Džejla Ramović i reper Miloš Stojković poznatiji kao Henny doživelli su sinoć veliku neprijatnost tokom nastupa na festivalu. Pojedinci očigledno nisu naučili pravila lepog ponašanja, pa su tako pokazali koliko mogu da budu bahati, pa su… »
(Video) Džejla Ramović pogođena flašom: Heni momentalno prekinuo nastup: "kako vas nije sramota, i mene ste pogodili"
Blic 30.06.2024
Mlada pevačica Džejla Ramović i reper Miloš Stojković poznatiji kao Henny doživelli su veliku neprijatnost večeras tokom nastupa. Pojedinci očigledno nisu naučili pravila lepog ponašanja, pa su tako pokazali koliko mogu da budu bahati, pa su odlučili da… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 3 satajoš 46 povezanih
"Sve što boli moju sestru boli i mene" Novo oglašavanje Indi Aradinović u jeku drame sa Editom: "Đavo me je pobedio"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Prosečna plata u junu u Srbiji bila 120.000 dinara, polovina zaposlenih radila za manje od 95.000
Jugmedia pre 3 satajoš 45 povezanih