Povezane vesti
"Jesu, pogodili su me": Džejla Ramović progovorila nakon što su je gađali flašom na nastupu, ali ne zamera publici (Video)
Blic 30.06.2024
Mlada pevačica Džejla Ramović i reper Miloš Stojković poznatiji kao Henny doživelli su sinoć veliku neprijatnost tokom nastupa na festivalu. Pojedinci očigledno nisu naučili pravila lepog ponašanja, pa su tako pokazali koliko mogu da budu bahati, pa su… »
(Video) Džejla Ramović pogođena flašom: Heni momentalno prekinuo nastup: "kako vas nije sramota, i mene ste pogodili"
Blic 30.06.2024
Mlada pevačica Džejla Ramović i reper Miloš Stojković poznatiji kao Henny doživelli su veliku neprijatnost večeras tokom nastupa. Pojedinci očigledno nisu naučili pravila lepog ponašanja, pa su tako pokazali koliko mogu da budu bahati, pa su odlučili da… »
Vesti dana »

Protest "Indeks je jači od pendreka": Ispred Palate pravde i Sektora unutrašnje kontrole MUP-a prosuta farba
NIN pre 1 satjoš 53 povezane

Tektonski udar usred Evrope! Pala još jedna francuska vlada, Makron ima tri opcije na stolu! Sprema se haos!
Kurir pre 26 minutajoš 27 povezanih

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 8 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom u planinama
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 35 povezanih

Hari Kejn pred meč u Beogradu: „Biće neprijateljska atmosfera, već sam igrao na Marakani“
Nova pre 12 minutajoš 45 povezanih