Povezane vesti
"Trojica doktora su mi napravili specijalni plan" Dea Đurđević izgubila 30 KG: Nakon teške saobraćajke se promenila iz korena!…
Kurir 30.06.2024
Poznato televizijsko lice, Dea Đurđević, pre četiri godine doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je umalo ostala bez ruke. Nakon dugog oporavka, Dea se i naglo ugojila, a sada je uspela svoju kilažu da smanji za čak 30 kilograma. - Merila sam… »
Voditeljka "Pinka" potražila stručnu pomoć: Smršala 30 kilograma, ujutru uzimala ove tri namirnice, a iz ishrane izbacila samo…
Blic 30.06.2024
Voditeljka "Pinka", Dea Đurđević, naglo se ugojila nakon stravične nesreće koju je imala 2019. godine, a svojevremeno je otkrila kako je uspela da smrša 30 kilograma. Kako je voditeljka tada istakla, sada je zadovoljna svojim izgledom. - Merila sam se… »
Voditeljka je posle nesreće potražila stručnu pomoć, uspela da smrša čak 30 kg: Evo čega se pridržavala
Telegraf 30.06.2024
Preporučujemo. Voditeljka "Pinka", Dea Đurđević mučila je muku sa viškom kilograma koje je naglo dobila posle stravične nesreće koju je jedva preživela, 2019. godine. No, svesna da je imala problem, voditeljka je potražila pomoć i smršala čak 30… »
Vesti dana »

Zelenski odbacuje ideju povlačenja sa Donbasa: „Nećemo dopustiti drugi pokušaj podele"
Politika pre 2 satajoš 34 povezane

Zelenski: Neće biti druge podele Ukrajine; da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka
RTS pre 1 satjoš 160 povezanih

Ispred Vile Mir građani poručuli "nenadležnoj instituciji": Neće ti narod nestati sa ulica dok te studenti ne počiste na izborima
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih