Повезане вести

Председник Вучић о литијуму Био сам слеп код очију, како то нисам видео! Поменуо обавештајне службе две земље: Лукаво су…

Председник Вучић о литијуму Био сам слеп код очију, како то нисам видео! Поменуо обавештајне службе две земље: Лукаво су…

Курир 30.06.2024
Током гостовања открио је и ексклузиву а то је да ћемо бити први или други у Европи по стопи привредног раста. БЕОГРАД - Литијум је будућност... Био сам слеп код очију - казао је председник Србије Александар Вучић откривши да… »
Вучић о литијуму: Одређене западне службе желе да спрече брзи напредак Србије

Време 30.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се око приче о литијуму крију одређене западне службе које желе да спрече брзи напредак Србије. Вучић је истакао да пројекта „Јадар“ не може да буде ако не задовољава еколошке… »

Н1 Инфо 30.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се око приче о литијуму крију одређене западне службе које желе да спрече брзи напредак Србије, али и додао да тог пројекта не може бити ако не задовољава еколошке стандарде… »
Вучић о литијуму: Нисам га се одрекао, био сам слеп код очију, иза заустављања стоје стране службе и проруски ботови

Вучић о литијуму: Нисам га се одрекао, био сам слеп код очију, иза заустављања стоје стране службе и проруски ботови

НИН 30.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је био слеп код очију, али да се никад није одрекао литијума и да пројекат "Јадар" о експлоатацији тог минерала мора да задовољи еколошке стандарде и да ће о томе народ… »
Вучић о литијуму: Нисам га се одрекао, само сам био слеп код очију

Вучић о литијуму: Нисам га се одрекао, само сам био слеп код очију

Нови магазин 30.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је био слеп код очију, али да се никад није одрекао литијума и да пројекат "Јадар" о експлоатацији тог минерала мора да задовољи еколошке стандарде и да ће о томе народ… »
Вучић о литијуму: "Западне службе су желеле да спрече развој Србије"; "Окупићу највеће светске лидере"

Вучић о литијуму: "Западне службе су желеле да спрече развој Србије"; "Окупићу највеће светске лидере"

Б92 30.06.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о литијуму за ТВ Прва. "Ја нисам видео да се око литијума крију службе, само хоћу да кажем да су то лукаво одриграли. Искористили су проруске ботове, да мислите да је то нека… »

Вести дана »