Povezane vesti
Filip Đuričić, o neodlasku na EURO 2024 sa "orlovima": Poraz moje karijere
Dnevnik 30.06.2024
Srpski fubaler Filip Đuričić rekao je da je neodlazak na EURO sa repezentacijom najveći poraz u njegovoj karijeri. Igrač grčkog Panatinaikosa je, u razgovoru za tamošnje medije, pričao o odluci selektora Dragana Stojkovića da se ne nađe na spisku putnika… »
Piksi ga je precrtao pred euro 2024! Oglasio se srpski fudbaler: "Veliki poraz za celu moju karijeru!"
Mondo 30.06.2024
Dugogodišnji reprezentativac Filip Đuričić otvorio dušu nakon ispadanja Srbije. Dugogodišnji reprezentativac Filip Đuričić otvorio dušu nakon ispadanja Srbije. Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je završila učešće na Evropskom prvenstvuu Nemačkoj… »
Da li se piksi ogrešio što ga nije poveo na euro? „To je bio veliki poraz za moju celu fudbalsku karijeru!“
Hot sport 30.06.2024
„Sve je to uticalo na mene“ Igrač grčkog Panatinaikosa Filip Đuričić u razgovoru za tamošnje medije pričao o odluci selektora Dragana Stojkovića Piksija da se ne nađe na spisku putnika za Nemačkoj. Nakon toga, Đuričić je objavio da se povlači iz tabora… »
"To što nisam otišao sa Srbijom na EURO je poraz moje karijere"
B92 30.06.2024
Srpski fubaler Filip Đuričić rekao je da je neodlazak na EURO sa repezentacijom najveći poraz u njegovoj karijeri. Igrač grčkog Panatinaikosa u razgovoru za tamošnje medije pričao o odluci selektora Dragana Stojkovića Piksija da se ne nađe na spisku… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature i upozorenja RHMZ do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 43 povezane

Univerzitet u Beogradu: U prvom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
RTV pre 3 satajoš 19 povezanih