Povezane vesti
U Sudanu otvoren novi front, besne borbe između armije i paravojnih snaga
Euronews 30.06.2024
Borbe besne između sudanske vojske i ozloglašene paravojne grupe u centralnoj provinciji Senar, saopštili su zvaničnici, čime je otvoren još jedan front u 14-mesečnom ratu koji je ovu afričku zemlju gurnuo na ivicu gladi. Paravojne Snage za brzu podršku… »
Vojska očajna, država se raspada: Otvoren novi front
B92 30.06.2024
Sudanske paravojne Snage za brzu podršku (RSF) danas su napale grad Singa u centralnom delu zemlje i otvorile tako novi front, dok se zemlja nalazi na ivici opšte gladi. RSF je počela ofanzivu na provinciju Senar ranije ove nedelje, napala je selo Džebal… »
Paravojne snage napale grad pod vojnom kontrolom u centralnom Sudanu, otvorile novi front
Danas 30.06.2024
Sudanske paravojne Snage za brzu podršku (RSF) danas su napale grad Singa u centralnom delu zemlje i otvorile tako novi front, dok se zemlja nalazi na ivici opšte gladi. RSF je počela ofanzivu na provinciju Senar ranije ove nedelje, napala je selo Džebal… »
Paravojne snage napale grad pod vojnom kontrolom u centralnom Sudanu, otvorile novi front
N1 Info 30.06.2024
Sudanske paravojne Snage za brzu podršku napale su grad Singa u centralnom delu zemlje i otvorile tako novi front, dok se zemlja nalazi na ivici opšte gladi. RSF je počela ofanzivu na provinciju Senar ranije ove nedelje, napala je selo Džebal Moja pre… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 4 minutajoš 22 povezane

Srbiji se (još) nije razdanilo u „zemlji izlazećeg sunca“ – dame na potezu
Sputnik pre 44 minutajoš 18 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 25 minutajoš 12 povezanih

Nemate pojma šta ste oslobodili širom ove zemlje i ovog sveta Udovica Čarlija Kirka se prvi put oglasila video-porukom
Alo pre 35 minutajoš 9 povezanih