Povezane vesti
Najveći italijanski diskontni lanac stiže u Srbiju
Moj Novi Sad 30.06.2024
Italijanski prehrambeni lanac Eurospin ulazi na srpsko maloprodajno tržište u naredne dve godine. Portal Retail Serbia prenosi da predstavnici italijanskog lanca već traže lokacije za izgradnju svojih modernih diskonta, dok su nedavno imali i razgovore… »
Italijanski prehrambeni lanac stiže u Srbiju: Biraju se lokacije za izgradnju poznatih diskonta
Mondo 30.06.2024
Eurospin poslednjih godina aktivno radi na ekspanziji u Hrvatskoj a nedavno je otvorio i prve moderne diskonte na Malti. Eurospin poslednjih godina aktivno radi na ekspanziji u Hrvatskoj a nedavno je otvorio i prve moderne diskonte na Malti. Italijanski… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro
Blic pre 4 satijoš 1 povezana