Povezane vesti

Đuričić o tome što nije dobio poziv za euro: „To je bio veliki poraz za moju celu fudbalsku karijeru!“

Đuričić o tome što nije dobio poziv za euro: „To je bio veliki poraz za moju celu fudbalsku karijeru!“

Hot sport 30.06.2024
Piksi je odlučio da Đuričić ne stavi na spisak Selektor Dragan Stojković Piksi je pod velikim pritiskom zbog neuspeha našeg nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a mnogi ga okrivljuju za loš rezultat. Međutim, nezadovoljstvo… »
Bivši igrač zvezde bez dlake na jeziku: „Piksi se skroz pogubio, ponizio je Tadića u Nemačkoj!“

Bivši igrač zvezde bez dlake na jeziku: „Piksi se skroz pogubio, ponizio je Tadića u Nemačkoj!“

Hot sport 30.06.2024
Piksi se već danima nalazi na udaru javnosti zbog neuspeha u Nemačkoj Igor Burzanović, bivši fudbaler i nekadašnji igrač pod vođstvom Dragana Stojkovića Piksija u Nagoji, dao je ekskluzivni intervju za „ Informer“u kojem je izneo svoja… »
Filip Đuričič teško podneo neodlazak na EP: ''Poraz moje karijere''

Filip Đuričič teško podneo neodlazak na EP: ''Poraz moje karijere''

Sportske.net 30.06.2024
Ovih dana mnogi udaraju na selektora Dragana Stojkovića Piksija zbog neuspeha našeg nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i upiru prstom u njega kao glavnog krivca, a ima i onih koji su još pre ovog takmičenja doživeli veliko… »
Stranac Nije dobro rešenje! Iskusni stručnjak Milovan Rajevac o tome ko treba da vodi reprezentaciju Srbije

Stranac Nije dobro rešenje! Iskusni stručnjak Milovan Rajevac o tome ko treba da vodi reprezentaciju Srbije

Večernje novosti 30.06.2024
STRANI trener nije najbolje rešenje za selektora Srbije. Naš poznati stručnjak Milovan Rajevac (70) uveren je da treba u svemu da se oslonimo na spostvene snage, pre svega kada je struka u pitanju. U brojnim polemikama posle neuspeha na EP u Nemačkoj… »
Joakim Lev bi bio odličan kao selektor Srbije! On i bastijan, to bi bila ozbiljna priča: Dragoslav Stepanović veruje u…

Joakim Lev bi bio odličan kao selektor Srbije! On i bastijan, to bi bila ozbiljna priča: Dragoslav Stepanović veruje u…

Kurir 30.06.2024
Joakim Lev kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije, bilo bi sjajno rešenje, tvrdi Dragoslav Stepanović. Iskusni stručnjak Dragoslav Stepanović koji decenijama živi u Frankfurtu, u Nemačkoj, pomno prati sve što se dešava oko srpske selekcije… »

Vesti dana »