Povezane vesti
Britanac presrećan nakon trijumfa! Rasel: Znao sam da je moguć sudar Verstapena i Norisa
Kurir 30.06.2024
Vozač Mercedesa Džordž Rasel rekao je da uvek morate da budete na pravom mestu da biste iskoristili priliku za pobedu i da je srećan zbog današnjeg trijumfa u trci Formule 1 u Austriji. "Neverovatno. Bila je žestoka borba na početku i zadržao sam… »
F1: Džordž Rasel iskoristio sudar Ferštapena i Norisa i pobedio u Austriji
Auto blog 30.06.2024
Vozač Mercedesa Džordž Rasel pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Austrije. Rasel je na Špilbergu ostvario drugu pobedu u karijeru, posle Brazila 2022. godine. On je pobedio posle velike borbe i duela između vozača Red Bula Maksa… »
Rasel: Znao sam da je moguć sudar Verstapena i Norisa
Radio sto plus 30.06.2024
“Neverovatno. Bila je žestoka borba na početku i zadržao sam treće mesto. Video sam da se Maks (Verstapen) i Lando (Noris) žestoko bore i znao sam da će Lando želeti tu pobedu. Ekipa je obavila sjajan posao da ostanemo u borbi. Morate da budete… »
Britanac slavio drugi put u karijeri: Rasel pobedio u trci za Veliku nagradu Austrije
Kurir 30.06.2024
Vozač Mercedesa Džordž Rasel pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Austrije. Rasel je na Špilbergu ostvario drugu pobedu u karijeru, posle Brazila 2022. godine. On je pobedio posle velike borbe i duela između vozača Red Bula Maksa… »
Banjaja pobedio u Moto GP trci za VN Holandije
Auto blog 30.06.2024
Trostruki svetski šampion pobedio je rezultatom 40:07,214 minuta. On je vodio od početka do kraja trke i ostvario treću uzastopnu pobedu, ukupno petu u sezoni. Banjaja je u subotu pobedio i u sprint trci na Asenu. Drugo mesto zauzeo je Horhe Martin iz… »
Rasel pobedio u trci za Veliku nagradu Austrije
Radio sto plus 30.06.2024
Rasel je na Špilbergu ostvario drugu pobedu u karijeru, posle Brazila 2022. godine. On je pobedio posle velike borbe i duela između vozača Red Bula Maksa Verstapena i Landa Norisa iz Meklarena, koji su se sudarili u duelu u 64. krugu. To je prva pobeda… »
Haos u Austriji: Ferštapen i Noris poklonili pobedu Raselu
Telegraf 30.06.2024
Odlučujući detalj viđen je u 64. krugu. Vozač ekipe Mercedesa, Džordž Rasel pobedio je na trci za Veliku nagradu Austrije, na stazi "Red Bul ring". Odlučujući detalj viđen je u 64. krugu, kada je došlo do incidenta Maksa Ferštapena i Landa… »
"Zakuvalo se" u Moto GP šampionatu: Banjaja dominirao u Holandiji, prišao Martinu na 10 bodova
Telegraf 30.06.2024
Moto GP: Frančesko Banjaja pobednik trke u Holandiji. Vozač Dukatija Italijan Frančesko Banjaja pobednik je današnje trke u Moto GP šampionatu Velike nagrade Holandije. Drugo mesto osvojio je vozač Pramak Dukatija Španac Horhe Martin, koji je za… »
Vesti dana »
"Moć je privremena": Da li je Netanjahu stvarno "nedodirljiv" i šta bi Izrael moglo da zadesi zbog poternice MKS?
Euronews pre 47 minutajoš 67 povezanih
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 3 satajoš 46 povezanih
Britanski mediji: Ukrajina ispalila britanske rakete "storm šedou" na Rusiju
Glas Amerike pre 1 satjoš 40 povezanih
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 5 satijoš 40 povezanih