Povezane vesti
Britanac presrećan nakon trijumfa! Rasel: Znao sam da je moguć sudar Verstapena i Norisa
Kurir 30.06.2024
Vozač Mercedesa Džordž Rasel rekao je da uvek morate da budete na pravom mestu da biste iskoristili priliku za pobedu i da je srećan zbog današnjeg trijumfa u trci Formule 1 u Austriji. "Neverovatno. Bila je žestoka borba na početku i zadržao sam treće… »
F1: Džordž Rasel iskoristio sudar Ferštapena i Norisa i pobedio u Austriji
Auto blog 30.06.2024
Vozač Mercedesa Džordž Rasel pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Austrije. Rasel je na Špilbergu ostvario drugu pobedu u karijeru, posle Brazila 2022. godine. On je pobedio posle velike borbe i duela između vozača Red Bula Maksa… »
Rasel: Znao sam da je moguć sudar Verstapena i Norisa
Radio sto plus 30.06.2024
“Neverovatno. Bila je žestoka borba na početku i zadržao sam treće mesto. Video sam da se Maks (Verstapen) i Lando (Noris) žestoko bore i znao sam da će Lando želeti tu pobedu. Ekipa je obavila sjajan posao da ostanemo u borbi. Morate da budete tu da… »
Britanac slavio drugi put u karijeri: Rasel pobedio u trci za Veliku nagradu Austrije
Kurir 30.06.2024
Vozač Mercedesa Džordž Rasel pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Austrije. Rasel je na Špilbergu ostvario drugu pobedu u karijeru, posle Brazila 2022. godine. On je pobedio posle velike borbe i duela između vozača Red Bula Maksa… »
Banjaja pobedio u Moto GP trci za VN Holandije
Auto blog 30.06.2024
Trostruki svetski šampion pobedio je rezultatom 40:07,214 minuta. On je vodio od početka do kraja trke i ostvario treću uzastopnu pobedu, ukupno petu u sezoni. Banjaja je u subotu pobedio i u sprint trci na Asenu. Drugo mesto zauzeo je Horhe Martin iz… »
Rasel pobedio u trci za Veliku nagradu Austrije
Radio sto plus 30.06.2024
Rasel je na Špilbergu ostvario drugu pobedu u karijeru, posle Brazila 2022. godine. On je pobedio posle velike borbe i duela između vozača Red Bula Maksa Verstapena i Landa Norisa iz Meklarena, koji su se sudarili u duelu u 64. krugu. To je prva pobeda… »
Haos u Austriji: Ferštapen i Noris poklonili pobedu Raselu
Telegraf 30.06.2024
Odlučujući detalj viđen je u 64. krugu. Vozač ekipe Mercedesa, Džordž Rasel pobedio je na trci za Veliku nagradu Austrije, na stazi "Red Bul ring". Odlučujući detalj viđen je u 64. krugu, kada je došlo do incidenta Maksa Ferštapena i Landa Norisa, nakon… »
"Zakuvalo se" u Moto GP šampionatu: Banjaja dominirao u Holandiji, prišao Martinu na 10 bodova
Telegraf 30.06.2024
Moto GP: Frančesko Banjaja pobednik trke u Holandiji. Vozač Dukatija Italijan Frančesko Banjaja pobednik je današnje trke u Moto GP šampionatu Velike nagrade Holandije. Drugo mesto osvojio je vozač Pramak Dukatija Španac Horhe Martin, koji je za… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Užičani blokirali zlatiborsku magistralu: Pritvor za šestoro uhapšenih u Kosjeriću
Nova pre 32 minutajoš 53 povezane

Tektonski udar usred Evrope! Pala još jedna francuska vlada, Makron ima tri opcije na stolu! Sprema se haos!
Kurir pre 27 minutajoš 27 povezanih

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 8 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom u planinama
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 35 povezanih

Hari Kejn pred meč u Beogradu: „Biće neprijateljska atmosfera, već sam igrao na Marakani“
Nova pre 12 minutajoš 45 povezanih