Повезане вести
Вакелин победник друге етапе на Тур д'Франсу
Спортски журнал 30.06.2024
Трећа етапа на програму је у понедељак од Пјаченце до Торина дужине 230,8 километара. Француски бициклиста Кевин Вакелин победник је данашње друге етапе на Тур д'Франсу, док је жуту мајицу водећег преузео Тадеј Погачар из… »
Вакелин победник друге етапе на Тур д'Франсу
Спортске.нет 30.06.2024
Француски бициклиста Кевин Вакелин победник је данашње друге етапе на Тур д'Франсу, док је жуту мајицу водећег преузео Тадеј Погачар из Словеније. Вакелин је на свом дебију на Туру остварио прву етапну победу. Он је етапу од… »
Вокелану етапа, Погачару вођство после друге деонице Тура
Спорт клуб 30.06.2024
Француз Кевин Вокелан (Аркеа) освајач је друге етапе 111. Тур д Франса. Етапу од Чезентатика до Болоње дугу 199,2 км одвезао је за 4:43:42 часа. Било ми је веома тешко, али сам пресрећан. Имао сам савршен дан, а у том маниру сам… »
Вакелин победник друге етапе Тур д'Франса ВИДЕО
Б92 30.06.2024
Кевин Вакелин, бициклиста екипе Аркеа, победник је друге етапе овогодишњег Тур д'Франса. Он је био најбољи на етапи од Ћезенатика до Болоње дугој 199,2 километара. Вакелин је возио сјајно и на циљ стигао у времену од 4.43:42… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 1 сатјош 1 повезана

„Путин није био тако поштен и искрен за преговарачким столом као што смо се надали“: Министар финансија САД најавио пооштравање санкција Русији
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана