Повезане вести
Грбић донео Пољацима нову медаљу
Спортске.нет 30.06.2024
Одбојкаши Пољске освојили су треће место у овогодишњој Лиги Нација. Изабраници Николе Грбића су у утакмици за бронзу у Лођу победили Словенију са 3:0. По сетовима је било 26:24, 25:26, 25:17. То је трећа медаља коју је српски… »
Лига Нација: Грбић донео нову медаљу одбојкашима Пољске
Дневник 30.06.2024
Одбојкашка репрезентација Пољске под вођством српског тренера Николе Грбића освојила је треће место у овогодишњој Лиги Нација. Пољаци су максималним резултатом савладали репрезентацију Словеније, по сетовима 26:24, 25:26… »
Грбић донео нову медаљу одбојкашима Пољске
Б92 30.06.2024
Одбојкашка репрезентација Пољске под вођством српског тренера Николе Грбића освојила је треће место у овогодишњој Лиги Нација. Пољаци су максималним резултатом савладали репрезентацију Словеније, по сетовима 26:24, 25:26… »
ЛН: Словенци без медаље, Пољацима бронза
Спорт клуб 30.06.2024
У дуелу за треће место на финалном турниру Лиге нација у Лођу домаћа селекција Пољске победила је Словенију 3:0 (26:24, 25:16, 25:17). Иако је бриљирала у прелиминарној рунди, Словенија није личила на себе у Лођу. Мучила се већ… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 25 минутајош 5 повезаних

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана