Повезане вести

Додик: Бесмисао бошњачке политичке елите се види у препискама МИП-а и Мисије БиХ у УН

Додик: Бесмисао бошњачке политичке елите се види у препискама МИП-а и Мисије БиХ у УН

Политика 30.06.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да се сав бесмисао бошњачке политичке елите и слабост БиХ може видети у препискама Министарства иностраних послова у Савету министара и „мисије” БиХ у УН, преноси Срна… »
Додик: Бесмисао бошњачке политичке елите се види у препискама МИП и Мисије БиХ у УН

Додик: Бесмисао бошњачке политичке елите се види у препискама МИП и Мисије БиХ у УН

РТВ 30.06.2024
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да се сав бесмисао бошњачке политичке елите и слабост БиХ може видети у препискама Министарства иностраних послова у Савету министара и "мисије" БиХ у УН… »
Додик о бесмислу бошњачке политичке: "А ја сам мислио да сам ја компликован"

Додик о бесмислу бошњачке политичке: "А ја сам мислио да сам ја компликован"

Б92 30.06.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да се сав бесмисао бошњачке политичке елите и слабост БиХ може видети у препискама Министарства иностраних послова у Савету министара и "мисије" БиХ у УН, преноси Срна… »

Вести дана »