Povezane vesti
Milan Milošević je imao tešku sudbinu, a ovo je bilo najteže: Zvali su me da mi kažu da je moja majka preminula u bolnici
Kurir 30.06.2024
Voditelj Milan Milošević izneo je detalje svoje teške životne priče. Naime, on se prisetio svog detinjstva, pokojnog oca, svoje braće, porodičnih odnosa, a otkrio je i koliko je blizak i povezan sa svojom majkom. - Ja sam ponosan na svoj put, nije bio… »
Voditelj pinka zaprepastio priznanjem: Zvali su moju majku da joj kažu da sam poginuo!
Alo 30.06.2024
Milan je iskreno govorio o teškim momentima. Voditelj "Elite", Milan Milošević, podelio je detalje svoje teške životne priče u emisiji "Premijera - vikend specijal". Milošević se prisetio svog detinjstva, govorio o svojoj braći i pokojnom ocu, te otkrio… »
"Zvali su me da mi kažu da je moja majka preminula u bolnici": Milan Milošević ima tešku sudbinu, a o tome retko priča, sad…
Blic 30.06.2024
Voditelj Milan Milošević izneo je detalje svoje teške životne priče. Naime, on se prisetio svog detinjstva, pokojnog oca, svoje braće, porodičnih odnosa, a otkrio je i koliko je blizak i povezan sa svojom majkom. - Ja sam ponosan na svoj put, nije bio… »
"Zvali su me da mi kažu da mi je majka preminula u bolnici..." Milan Milošević se slomio uživo u emisiji
Telegraf 30.06.2024
Preporučujemo. Voditelj "Elite", Milan Milošević, u emisiji "Premijera - vikend specijal" izneo je detalje svoje teške životne priče. Milošević se prisetio detinjstva, braće, pokojnog oca, pa progovorio o porodičnim odnosima, te otkrio koliko je blizak i… »
Vesti dana »
Jokić mirno gledao završnicu sa klupe pa ušao da dokrajči Sakramento
Sportski žurnal pre 18 minutajoš 29 povezanih
Dijana Hrka jedanaesti dan štrajkuje glađu kod Skupštine, posetio ju je lekar
RTS pre 8 minutajoš 9 povezanih
Poginulo svih 20 vojnika i članova posade turskog vojnog teretnog aviona koji se srušio u Gruziji
Beta pre 53 minutajoš 10 povezanih
Neverica u areni: Zvezdin dres na meču Partizana, Nedovićev potez zapalio mreže! (video)
Hot sport pre 18 minutajoš 14 povezanih