Повезане вести
Милан Милошевић је имао тешку судбину, а ово је било најтеже: Звали су ме да ми кажу да је моја мајка преминула у болници
Курир 30.06.2024
Водитељ Милан Милошевић изнео је детаље своје тешке животне приче. Наиме, он се присетио свог детињства, покојног оца, своје браће, породичних односа, а открио је и колико је близак и повезан са својом мајком. - Ја сам поносан… »
Водитељ пинка запрепастио признањем: Звали су моју мајку да јој кажу да сам погинуо!
Ало 30.06.2024
Милан је искрено говорио о тешким моментима. Водитељ "Елите", Милан Милошевић, поделио је детаље своје тешке животне приче у емисији "Премијера - викенд специјал". Милошевић се присетио свог детињства, говорио о својој браћи и… »
"Звали су ме да ми кажу да је моја мајка преминула у болници": Милан Милошевић има тешку судбину, а о томе ретко прича, сад…
Блиц 30.06.2024
Водитељ Милан Милошевић изнео је детаље своје тешке животне приче. Наиме, он се присетио свог детињства, покојног оца, своје браће, породичних односа, а открио је и колико је близак и повезан са својом мајком. - Ја сам поносан… »
"Звали су ме да ми кажу да ми је мајка преминула у болници..." Милан Милошевић се сломио уживо у емисији
Телеграф 30.06.2024
Препоручујемо. Водитељ "Елите", Милан Милошевић, у емисији "Премијера - викенд специјал" изнео је детаље своје тешке животне приче. Милошевић се присетио детињства, браће, покојног оца, па проговорио о породичним односима, те… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана