Повезане вести

Трамп се жали после дебате са бајденом: "Фокус је био на Џоовом лошем наступу, а не на мени..." Опет помиње и трећи светски…

Трамп се жали после дебате са бајденом: "Фокус је био на Џоовом лошем наступу, а не на мени..." Опет помиње и трећи светски…

Курир 30.06.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп рекао је да је његов успех у дебати засењен катастрофалним учинком актуелног америчког лидера Џоа Бајдена. - Фокус је био на Џоовом лошем наступу, а не на томе колико сам ја добро прошао… »
Демократе ће замолити Џил Бајден да убеди супруга да одустане од трке

Демократе ће замолити Џил Бајден да убеди супруга да одустане од трке

Политика 30.06.2024
Високе америчке демократе и донатори разговарају о могућности замене свог председничког кандидата уочи страначке конвенције у августу, после лошег наступа на овонедељној дебати, известио је "Блумберг", описујући учинак америчког… »
Демократе одбациле сваку сумњу: Бајден остаје у утрци с Трампом

Нова 30.06.2024
Извори из врха Демократске странке у Сједињеним Америчким Државама су искључили могућност замене председника Џозефа Бајдена као свог кандидата после слабог наступа у недавној телевизијској дебати и позвали чланове странке да… »

Н1 Инфо 30.06.2024
Извори из врха Демократске странке у Сједињеним Америчким Државама су искључили могућност замене председника Џозефа Бајдена као свог кандидата после слабог наступа у недавној телевизијској дебати и позвали чланове странке да… »
Водеће демократе одбацују могућност да се кандидују умјесто Бидена

Водеће демократе одбацују могућност да се кандидују умјесто Бидена

Слободна Европа 30.06.2024
Неки од водећих америчких демократа искључили су могућност да ће замијенити предсједника Јое Бидена као демократског кандидата након његовог слабог наступа на дебати, те су умјесто тога позвали чланове странке да се фокусирају… »
Демократе: Не тражимо замјену Бидену на предсједничким изборима

Демократе: Не тражимо замјену Бидену на предсједничким изборима

Ал Јазеера 30.06.2024
Након што се данима дизала прашина у вези кандидатуре Јоеа Бидена и исхода избора 5. новембра, челници Демократске странке одлучно су одбацили позиве да њихова странка изабере млађег кандидата. Извори из врха Демократске странке… »

Вести дана »