Povezane vesti
Pola miliona za mesec dana! Supruga Ognjena Amidžića se pohvalila uspehom: "To mi nije profesija"
Mondo 01.07.2024
Supruga Ognjena Amidžića, Mina Naumović, veliku pažnju javnosti privukla je kada je započela vezu sa voditeljem, a kasnije i stupila u brak sa njim. Supruga Ognjena Amidžića, Mina Naumović, veliku pažnju javnosti privukla je kada je započela vezu sa… »
"Pola miliona za mesec dana!" Amidžićeva žena se pohvalila uspehom: "To mi nije profesija, već zanimacija"
Telegraf 01.07.2024
Preporučujemo. Supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, Mina Amidžić, u poslednje vreme postala je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram. Sa svojim pratiocima lepa voditeljka uglavnom deli detalje iz privatnog života, a najčešće objavljuje… »
Vesti dana »
Avion Er Srbije koji je odleteo po srpske državljane evakuisane iz Izraela stigao u Šarm el Šejk
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 39 povezanih
Poljoprivrednici neusaglašeni: Jedni nastavljaju blokade, drugi pauziraju do sastanka u Vladi"
Moj Novi Sad pre 25 minutajoš 35 povezanih
BLOG UŽIVO: Oštećen iranski nuklearni objekat; Dronovi pogodili američku ambasadu u Rijadu, Tramp poručio da je "prekasno" za razgovore sa Iranom
Insajder pre 50 minutajoš 109 povezanih
Srpkinje iz Abu Dabija i Kuvajta o ratu na Bliskom istoku: "Nije ovo ništa u odnosu na 1999."
Mondo pre 45 minutajoš 87 povezanih