Povezane vesti

Afrika: Kako sam zamalo izbegao kenijski 5. oktobar

Blic 01.07.2024
Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra sredinom maja naučio po sletanju u Najrobi, glavni grad Kenije. Svahilijem se, prema procenama, služi više od 80 miliona ljudi u istočnoj Africi. Uz engleski, zvanični je… »

BBC News 01.07.2024
Bojan Babić, novinar-saradnik BBC-ja, posetio je Najrobi, u kojem već godinu dana dolazi do sukoba policije i demonstranata. Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra sredinom maja naučio po sletanju u Najrobi, glavni… »

Radio 021 01.07.2024
Bojan Babić, novinar-saradnik BBC-ja, posetio je Najrobi, u kojem već godinu dana dolazi do sukoba policije i demonstranata. BBC/Bojan Babić Ulice Najrobija u mirnodopsko vreme Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra… »

Danas 01.07.2024
Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra sredinom maja naučio po sletanju u Najrobi, glavni grad Kenije. Svahilijem se, prema procenama, služi više od 80 miliona ljudi u istočnoj Africi. Uz engleski, zvanični je… »

NIN 01.07.2024

Južne vesti 01.07.2024
BBC/Bojan Babić Ulice Najrobija u mirnodopsko vreme Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra sredinom maja naučio po sletanju u Najrobi, glavni grad Kenije. Svahilijem se, prema procenama, služi više od 80 miliona… »

Vesti dana »

Tramp pomilovao Roda Blagojevića

Tramp pomilovao Roda Blagojevića

Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih
Novi studentski pohod: Peške od Beograda i Niša za Kragujevac

Novi studentski pohod: Peške od Beograda i Niša za Kragujevac

BBC News pre 52 minutajoš 12 povezanih
Jokić ponovo obara rekorde, Vukčevićeva utakmica sezone

Jokić ponovo obara rekorde, Vukčevićeva utakmica sezone

Novi magazin pre 45 minutajoš 15 povezanih