Povezane vesti
Afrika: Kako sam zamalo izbegao kenijski 5. oktobar
Blic 01.07.2024
Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra sredinom maja naučio po sletanju u Najrobi, glavni grad Kenije. Svahilijem se, prema procenama, služi više od 80 miliona ljudi u istočnoj Africi. Uz engleski, zvanični je… »
BBC News 01.07.2024
Bojan Babić, novinar-saradnik BBC-ja, posetio je Najrobi, u kojem već godinu dana dolazi do sukoba policije i demonstranata. Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra sredinom maja naučio po sletanju u Najrobi, glavni… »
Radio 021 01.07.2024
Bojan Babić, novinar-saradnik BBC-ja, posetio je Najrobi, u kojem već godinu dana dolazi do sukoba policije i demonstranata. BBC/Bojan Babić Ulice Najrobija u mirnodopsko vreme Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra… »
Danas 01.07.2024
Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra sredinom maja naučio po sletanju u Najrobi, glavni grad Kenije. Svahilijem se, prema procenama, služi više od 80 miliona ljudi u istočnoj Africi. Uz engleski, zvanični je… »
NIN 01.07.2024
Južne vesti 01.07.2024
BBC/Bojan Babić Ulice Najrobija u mirnodopsko vreme Salama. Bila je to jedna od prvih reči na svahiliju koju sam tmurnog jutra sredinom maja naučio po sletanju u Najrobi, glavni grad Kenije. Svahilijem se, prema procenama, služi više od 80 miliona… »
Vesti dana »
Najmanje petoro nastradalih u požaru koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 62 povezane
Oproštaj porodice i prijatelja od Milorada Milinkovića: Salom odzvanjala njegova pesma VIDEO
B92 pre 7 minutajoš 16 povezanih
Maturanti Jovine gimnazije obustavili blokadu: Ispunjeni svi zahtevi osim jednog, nastavljamo sa podrškom studentima
RTS pre 7 minutajoš 10 povezanih