Повезане вести
Африка: Како сам замало избегао кенијски 5. октобар
Блиц 01.07.2024
Салама. Била је то једна од првих речи на свахилију коју сам тмурног јутра средином маја научио по слетању у Најроби, главни град Кеније. Свахилијем се, према проценама, служи више од 80 милиона људи у источној Африци. Уз… »
Радио 021 01.07.2024
Бојан Бабић, новинар-сарадник ББЦ-ја, посетио је Најроби, у којем већ годину дана долази до сукоба полиције и демонстраната. ББЦ/Бојан Бабић Улице Најробија у мирнодопско време Салама. Била је то једна од првих речи на свахилију… »
BBC News 01.07.2024
Бојан Бабић, новинар-сарадник ББЦ-ја, посетио је Најроби, у којем већ годину дана долази до сукоба полиције и демонстраната. Салама. Била је то једна од првих речи на свахилију коју сам тмурног јутра средином маја научио по… »
Данас 01.07.2024
Салама. Била је то једна од првих речи на свахилију коју сам тмурног јутра средином маја научио по слетању у Најроби, главни град Кеније. Свахилијем се, према проценама, служи више од 80 милиона људи у источној Африци. Уз… »
Јужне вести 01.07.2024
ББЦ/Бојан Бабић Улице Најробија у мирнодопско време Салама. Била је то једна од првих речи на свахилију коју сам тмурног јутра средином маја научио по слетању у Најроби, главни град Кеније. Свахилијем се, према проценама, служи… »
НИН 01.07.2024
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане