Povezane vesti
Odlazak slavnog albanskog pisca: U Tirani preminuo Ismail Kadare (89)
Večernje novosti 01.07.2024
NAJPOZNATIJI albanski pisac Ismail Kadare preminuo je danas u 89.godini u bolnici "Majka Tereza" u Tirani. Kako je saopšteno, smrtni ishod posledica je srčanog udara, a u bolnicu je stigao bez znakova života. Ilustracija - Foto AP Rođen je 1963.godine… »
Albanski pisac Ismail Kadare preminuo u 89. godini
Danas 01.07.2024
Albanski pisac Ismail Kadare preminuo je u ponedeljak u 89. godini, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa njegov izdavač Bujar Hudri. Ismail Kadare je rođen 1936. godine u Đirokastru, malom gradu u planinama na jugu Albanije, piše Nova.rs. Njegov grad… »
Preminuo Ismail Kadare: Čuveni pisac izgubio je životnu bitku u 88. godini, a njegova dela su pod zaštitom Unseka
Kurir 01.07.2024
Albanski pisac Ismail Kadare preminuo je u 88. godini, potvrdio je ispred njegove izdavačke kuće Bujar Hudri za Radio Slobodna Evropa. Ismail Kadare se rodio 1936. godine u Đirokastru, malom gradu u planinama na jugu Albanije. Bogata karijera Napisao… »
Preminuo Ismail Kadare
Nova 01.07.2024
Albanski pisac Ismail Kadare preminuo je u ponedeljak u 88. godini, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa njegov izdavač Bujar Hudri. Kadare je rođen 1936. godine u Đirokastru, malom gradu u planinama na jugu Albanije. Njegov grad, o kome je napisao… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 43 minutajoš 24 povezane

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na blokadu Brankovog mosta: Sve kreće već u 13 sati
Nova pre 8 minutajoš 19 povezanih

Preminule još tri žene povređene u domu za stare u Barajevu: Požar odneo 11 života
Nova ekonomija pre 37 minutajoš 16 povezanih

Volc: Ne znam kako je novinar završio u Signal grupi najviših zvaničnika SAD – nemam njegov broj telefona
N1 Info pre 37 minutajoš 21 povezana

Namračilo se nad Srbijom, pljušti bez prestanka već satima! Evo do kada će padati kiša, uz obilne pljuskove
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana