Povezane vesti
Radila je za 800 € kao voditeljka, a sada bere maline: "Živim u iznajmljenom stanu, na kraju meseca sam na nuli..."
Kurir 01.07.2024
Jelena Maćić, bivša voditeljka "Parova", nakon završene karijere na malim ekranima, se okrenula novom zanimanju. Naime, nakon što je prestala da radi na "Happy" televiziji, Jelena Maćić bere maline, a često se i fotografijama sa novog posla pohvali na… »
Radila je za 800 evra kao voditeljka, a sad bere maline: "Živim u iznajmljenom stanu. Kad dođe kraj meseca ja sam na nuli"
Blic 01.07.2024
Jelena Maćić, bivša voditeljka "Parova", nakon završene karijere na malim ekranima, se okrenula novom zanimanju. Naime, nakon što je prestala da radi na "Happy" televiziji, Jelena Maćić bere maline, a često se i fotografijama sa novog posla pohvali na… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane

U toku je ključni sastanak u Kremlju: „Ovo je poslednja Trampova šansa za Putina“
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 24 povezane

Diplomirala ekonomiju, deceu ne šalje u školu bez telohranitelja: Ona je Gorica, ćerka Milorada Dodika
Telegraf pre 17 minutajoš 101 povezana

Otkako mu je CIK oduzeo mandat, Dodik ne prestaje da se oglašava na Iksu, tri objave u tri sata
Beta pre 27 minutajoš 18 povezanih