Povezane vesti
Radila je za 800 evra kao voditeljka, a sad bere maline: "Živim u iznajmljenom stanu. Kad dođe kraj meseca ja sam na nuli"
Blic 01.07.2024
Jelena Maćić, bivša voditeljka "Parova", nakon završene karijere na malim ekranima, se okrenula novom zanimanju. Naime, nakon što je prestala da radi na "Happy" televiziji, Jelena Maćić bere maline, a često se i fotografijama sa novog posla… »
Radila je za 800 € kao voditeljka, a sada bere maline: "Živim u iznajmljenom stanu, na kraju meseca sam na nuli..."
Kurir 01.07.2024
Jelena Maćić, bivša voditeljka "Parova", nakon završene karijere na malim ekranima, se okrenula novom zanimanju. Naime, nakon što je prestala da radi na "Happy" televiziji, Jelena Maćić bere maline, a često se i fotografijama sa novog posla… »
Vesti dana »
"Draganče, hvala Vam na poštovanju, zauvek ću Vas pamititi po dobru": Snajka Ivice Dačića se oprostila od Palme, Milica podelila fotografiju sa njim
Blic pre 12 minutajoš 29 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih
Zvaničnici uputili saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme
Politika pre 42 minutajoš 3 povezane
Jokić hteo da "ubije" sudiju na 7 sekundi do kraja: Ovako besnog Srbina dugo nismo videli
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih
Tramp razmatra da Grenela imenuje za specijalnog izaslanika za rusko-ukrajinski sukob
Politika pre 36 minutajoš 3 povezane