Povezane vesti
Radila je za 800 evra kao voditeljka, a sad bere maline: "Živim u iznajmljenom stanu. Kad dođe kraj meseca ja sam na nuli"
Blic 01.07.2024
Jelena Maćić, bivša voditeljka "Parova", nakon završene karijere na malim ekranima, se okrenula novom zanimanju. Naime, nakon što je prestala da radi na "Happy" televiziji, Jelena Maćić bere maline, a često se i fotografijama sa novog posla… »
Radila je za 800 € kao voditeljka, a sada bere maline: "Živim u iznajmljenom stanu, na kraju meseca sam na nuli..."
Kurir 01.07.2024
Jelena Maćić, bivša voditeljka "Parova", nakon završene karijere na malim ekranima, se okrenula novom zanimanju. Naime, nakon što je prestala da radi na "Happy" televiziji, Jelena Maćić bere maline, a često se i fotografijama sa novog posla… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 4 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 4 satijoš 24 povezane

Sahrana stradalih u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 3 minutajoš 57 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 7 satijoš 27 povezanih