Povezane vesti
„Kum" progovara: Marlon Brando o sebi
Južne vesti 01.07.2024
BBC Marlon Brando tokom posete BBC-ju 1977. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac „Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10… »
„Kum" progovara: Marlon Brando o sebi
BBC News 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac donosi životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio… »
"Kum" progovara: Marlon Brando o sebi
NIN 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac "Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. "Bio sam veoma privlačno… »
Vesti dana »
Uživo: Izbori na KiM! Glasali Elek, Milović i Simić. Srbi čekaju u redovima, veća gužva nego u decembru! U Kosovskom Pomoravlju došli sa srpskim trobojkama (video)
Kurir pre 8 minutajoš 31 povezana
Dan odluke u Jermeniji, počeli izbori: Pašinjan pred novom pobedom, zemlja rastrzana između EU i Rusije
Nova pre 23 minutajoš 10 povezanih
Šta stoji iza odluke o produžetku roka za prodaju NIS-a za samo 10 dana: OFAK je izgubio strpljenje?
Forbes pre 2 satajoš 8 povezanih
(Radarski snimci) Spremite se, stiže dramatičan obrt: Nebo nad Srbijom se "cepa", evo gde stiže nevreme: Upaljeno upozorenje zbog dve opasne pojave
Blic pre 2 satajoš 12 povezanih
Zabava se pretvorila u noćnu moru: Pucnjava na čuvenom festivalu, najmanje 12 ranjenih
Mondo pre 38 minutajoš 11 povezanih