Povezane vesti
„Kum" progovara: Marlon Brando o sebi
Južne vesti 01.07.2024
BBC Marlon Brando tokom posete BBC-ju 1977. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac „Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10… »
Blic 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac „Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 njegovih ključnih citata. „Bio sam veoma privlačno… »
BBC News 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac donosi životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio… »
"Kum" progovara: Marlon Brando o sebi
NIN 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac "Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. "Bio sam veoma privlačno… »
Vesti dana »

RHMZ: Tropi se vraćaju na jugoistok Srbije, temperatura od 32 do 39stepeni
Jug press pre 5 satijoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 9 satijoš 36 povezanih

Indija se uplašila trampovih carina: Nju Delhi obustavlja kupovinu ruske nafte
Kurir pre 3 satajoš 61 povezana