Povezane vesti
„Kum" progovara: Marlon Brando o sebi
Južne vesti 01.07.2024
BBC Marlon Brando tokom posete BBC-ju 1977. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac „Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10… »
Blic 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac „Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 njegovih ključnih citata. „Bio sam veoma privlačno… »
BBC News 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac donosi životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio… »
"Kum" progovara: Marlon Brando o sebi
NIN 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac "Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. "Bio sam veoma privlačno… »
Vesti dana »

"Putin će biti na testu": Rute o sastanku Trampa i ruskog predsednika
Večernje novosti pre 12 minutajoš 30 povezanih

Maestralan potez Hamada Međedovića: Pogledajte kako je srpski teniser oduševio publiku u Sinsinatiju
Telegraf pre 1 satjoš 40 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
Beta pre 22 minutajoš 13 povezanih