Povezane vesti

„Kum" progovara: Marlon Brando o sebi

Južne vesti 01.07.2024
BBC Marlon Brando tokom posete BBC-ju 1977. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac „Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10… »

Blic 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac „Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 njegovih ključnih citata. „Bio sam veoma privlačno… »

BBC News 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac donosi životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio… »
"Kum" progovara: Marlon Brando o sebi

"Kum" progovara: Marlon Brando o sebi

NIN 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac "Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. "Bio sam veoma privlačno… »

Vesti dana »