Povezane vesti
„Kum" progovara: Marlon Brando o sebi
Južne vesti 01.07.2024
BBC Marlon Brando tokom posete BBC-ju 1977. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac „Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10… »
Blic 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac „Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 njegovih ključnih citata. „Bio sam veoma… »
BBC News 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac donosi životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih… »
"Kum" progovara: Marlon Brando o sebi
NIN 01.07.2024
Pažljivo sakupljen i montiran od glumčevih vlastitih audio snimaka, dokumentarac "Slušajte mene, Marlona" donosi izuzetnu životnu priču Marlona Branda ispričanu njegovim vlastitim glasom. Odabrali smo 10 ključnih citata iz filma. "Bio sam veoma… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 22 povezane

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 31 povezana

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 7 satijoš 14 povezanih

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića
Večernje novosti pre 3 satajoš 48 povezanih