Povezane vesti
Film kao korisno obrazovno sredstvo
Politika 01.07.2024
Animirani film „U mojoj glavi 2” je za 19 dana prikazivanja premašio rekorde gledanosti i zarade na svetskim, ali i domaćim blagajnama. Da je reč o izrazito popularnom ostvarenju govori i činjenica da je na njegovom kreiranju radio veoma stručan tim… »
Fenomen animacije „U mojoj glavi 2“: Zašto svi gledaju ovaj crtani film i kako je premašio rekord od milijardu dolara za 19…
Nova 01.07.2024
Animacija "U mojoj glavi 2" za devetnaest dana prikazivanja zaradila je više od milijardu dolara na svetskim blagajnama, što ga čini prvim crtanim filmom koji je u kratkom roku dostigao pomenuti rekord. Svetski mediji napominju da je čuvenoj „Diznijevoj“… »
„U mojoj glavi 2″ premašio rekord i ostvario zaradu veću od milijardu dolara
Danas 01.07.2024
Animacija „U mojoj glavi 2“ za devetnaest dana prikazivanja zaradila je više od milijardu dolara na svetskim blagajnama, što ga čini prvim crtanim filmom koji je u kratkom roku dostigao pomenuti rekord. Svetski mediji napominju da je čuvenoj Diznijevoj… »
Vesti dana »
Indeks percepcije korupcije: Srbija prvi put najgora na Balkanu
BBC News pre 57 minutajoš 25 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji sa snežnim padavinama i upozorenjima RHMZ-a
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 29 povezanih
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane
Pobedio rak i vratio se na teren: Topić uz ovacije debitovao u NBA razvojnoj ligi
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 30 povezanih