Povezane vesti
Film kao korisno obrazovno sredstvo
Politika 01.07.2024
Animirani film „U mojoj glavi 2” je za 19 dana prikazivanja premašio rekorde gledanosti i zarade na svetskim, ali i domaćim blagajnama. Da je reč o izrazito popularnom ostvarenju govori i činjenica da je na njegovom kreiranju radio veoma stručan… »
Fenomen animacije „U mojoj glavi 2“: Zašto svi gledaju ovaj crtani film i kako je premašio rekord od milijardu dolara za…
Nova 01.07.2024
Animacija "U mojoj glavi 2" za devetnaest dana prikazivanja zaradila je više od milijardu dolara na svetskim blagajnama, što ga čini prvim crtanim filmom koji je u kratkom roku dostigao pomenuti rekord. Svetski mediji napominju da je čuvenoj… »
„U mojoj glavi 2″ premašio rekord i ostvario zaradu veću od milijardu dolara
Danas 01.07.2024
Animacija „U mojoj glavi 2“ za devetnaest dana prikazivanja zaradila je više od milijardu dolara na svetskim blagajnama, što ga čini prvim crtanim filmom koji je u kratkom roku dostigao pomenuti rekord. Svetski mediji napominju da je čuvenoj… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 4 satijoš 25 povezanih
Preminuo Dragan Marković Palma, poslanik u Skupštini Srbije
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 102 povezane
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 13 satijoš 43 povezane