Povezane vesti

Sutra počinje upis u srednje škole

Politika 01.07.2024
Učenici u Srbiji u prvom upisnom roku u srednje škole mogu da se upišu sutra i prekosutra. Kako je objavljeno na portalu Moja srednja škola predaja dokumenata i upis u srednje škole moći će i ove godine da se obavi elektronskim putem kao i odlaskom… »

RTV 01.07.2024
BEOGRAD - Učenici u Srbiji u prvom upisnom roku u srednje škole mogu da se upišu sutra i prekosutra. Kako je objavljeno na portalu Moja srednja škola predaja dokumenata i upis u srednje škole moći će i ove godine da se obavi elektronskim putem kao… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama Navala na Jovinu gimnaziju

Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama Navala na Jovinu gimnaziju

Dnevnik 01.07.2024
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su na portalu Moja srednja škola, a ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović poželela je svim učenicima uspešan upis u srednje škole i dalji… »
1.500 Đaka ostalo neraspoređeno! Ove škole podigle lestvicu za čak 5 bodova: Završena agonija osnovaca, jedna gimnazija…

1.500 Đaka ostalo neraspoređeno! Ove škole podigle lestvicu za čak 5 bodova: Završena agonija osnovaca, jedna gimnazija…

Blic 01.07.2024
Predviđanja su se obistinila, pa je za upis u pojedine srednje škole, pre svega popularne gimnazije i medicinske škole, ove godine bilo potrebno po bod-dva, a negde tri, četiri, pa čak i pet poena više nego lane! Objavljivanjem spiska u koje su… »

Vesti dana »