Povezane vesti
Nevladina udruženja iz regiona osudila zabranu festivala 'Mirëdita' u Beogradu
Slobodna Evropa 01.07.2024
Devedeset oganizacija civilnog društva i aktivista iz regiona pozvalo je 1. jula vlasti Srbije da preispitaju odluku o zabrani održavanja festivala "Mirëdita, dobar dan" u Beogradu i da zaštite njegove organizatore. "Osuđujemo odluku vlasti u Srbiji da… »
Organizacije civilnog društva iz regiona pružile podršku organizatorima festivala „Mirdita, dobar dan“
Danas 01.07.2024
Organizacije civilnog društva iz regiona izrazile su danas snažnu podršku kolegama iz Inicijative mladih za ljudska prava i Građanskih inicijativa iz Srbije, kao i iz kosovske organizacije Integra, povodom zabrane održavanja festivala „Mirdita, dobar… »
Organizacije civilnog društva iz regiona podržale organizatore festivala "Mirdita, dobar dan"
Insajder 01.07.2024
Organizacije civilnog društva iz regiona izrazile su danas snažnu podršku kolegama iz Inicijative mladih za ljudska prava i Građanskih inicijativa iz Srbije, kao i iz kosovske organizacije Integra, povodom zabrane održavanja festivala "Mirdita, dobar… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
BBC News pre 1 satjoš 65 povezanih
Ukinuta vanredna situacija na teritorijama Čačka i Gornjeg Milanovca
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Tramp: Iran i Izrael traže način za „hitno primirje” nakon razmene udara
Forbes pre 27 minutajoš 44 povezane
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja na Izraelu" Tramp pozvao Netnjahua: Ja sam glavni! Ja vučem poteze!
Kurir pre 17 minutajoš 31 povezana
Zemljotres magnitude 7,8 pogodio južne Filipine, više od 30 mrtvih, 100 povređenih, desetine nestalih (VIDEO)
N1 Info pre 2 satajoš 51 povezana