Повезане вести
"Само сарма ваља подгрејана": Наша певачица се два пута удавала, па разводила од оца своје деце: Открила све о односу са…
Блиц 01.07.2024
Учесница "Звезда Гранда" Јелена Гербец два пута се удавала, али и разводила од бившег мужа са којим има децу. Јелена Гербец, за домаће медије проговорила је о односу са оцем своје деце. - Ја нисам сама, Влада је заиста супер отац… »
Наша певачица се разводила два пута од истог мужа! Након два бродолома и даље је у њеном животу: "Само сарма ваља…
Курир 01.07.2024
Јелена Гербец, иако је тренутно самохрана мајка, и након два развода је остала у добрим односима са њим, те каже да има помоћ од бившег супруга. – Ја нисам сама, Влада је заиста супер отац и учествује потпуно у нашем животу… »
Наша певачица се 2 пута развела од оца своје деце: "Надала сам се, али... Само сарма ваља подгрејана!"
Телеграф 01.07.2024
Препоручујемо. Певачица Јелена Гербец два пута се развела од оца своје деце. Она је тренутно самохрана мајка и каже да има помоћ од бившег супруга. Открила је и у каквом је односу са њим након два краха љубави. - Ја нисам сама… »
Вести дана »
НБС предузела мере како не би дошло до несташице евра, спрема и казне
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Борко Стефановић: Вучић продаје причу Европи, да Црна Гора и Албанија, које су пред улазак у ЕУ, сачекају Србију
Н1 Инфо пре 6 сатијош 27 повезаних