Повезане вести

Милан Борјан: Хвала свима у клубу, увек ћу бити Звездин војник

Милан Борјан: Хвала свима у клубу, увек ћу бити Звездин војник

Политика 01.07.2024
Доскорашњи фудбалер Црвене звезде Милан Борјан објавио је данас опроштајно писмо у ком се захвалио свима у клубу и навијачима. Борјан је пре недељу дана са Звездом постигао договор о споразумном раскиду уговора. Он је у клуб… »
Милан Борјан се писмом опростио од црвено-белих: Хвала свима у клубу, увек ћу бити Звездин војник

Милан Борјан се писмом опростио од црвено-белих: Хвала свима у клубу, увек ћу бити Звездин војник

Дневник 01.07.2024
Доскорашњи фудбалер Црвене звезде Милан Борјан објавио је данас опроштајно писмо у ком се захвалио свима у клубу и навијачима. Борјан је пре недељу дана са Звездом постигао договор о споразумном раскиду уговора. Он је у клуб… »
Растао се капитен са Звездом: Син је поносан на мене, видим то...

Растао се капитен са Звездом: Син је поносан на мене, видим то...

Спортски журнал 01.07.2024
...још није ни свестан величине успеха и историје коју је исписао његов отац са Црвеном звездом. Милан Борјан се путем Инстаграма опростио од Црвене звезде: - Морао сам да пустим мало времена да прође како би емоције које су… »
Борјан се емотивно опростио од звезде: Ниједна реч није довољно јака да опишем љубам према црвено-белима!

Борјан се емотивно опростио од звезде: Ниједна реч није довољно јака да опишем љубам према црвено-белима!

Вечерње новости 01.07.2024
ПРЕ неколико дана растали су се Црвена звезда и Милан Борјан. Искусни голман који је био синоним за успехе црвено-белих послењих година орпостио се од клуба. ФОТО: ФК Црвена звезда Овај 37-годишњак је то урадио путем… »
Борјанова емотивна порука на опроштају од Звезде: "Најсрћнији сам јер је мој син поносан на мене!"

Борјанова емотивна порука на опроштају од Звезде: "Најсрћнији сам јер је мој син поносан на мене!"

Спортске.нет 01.07.2024
Један од најбољих фудбалера Црвене звезде у овом веку, легендарни голман Милан Борјан недавно је завршио своју каријеру у дресу црвено-белих са којима је само низао успехе. Борјан је био дугогодишњи капитен клуба са "Маракане"… »
Борјан о одласку из Звезде: "Требало је времена да се охрабрим и кажем ово јавно"

Борјан о одласку из Звезде: "Требало је времена да се охрабрим и кажем ово јавно"

Б92 01.07.2024
Канадски репрезентативац Милан Борјан опростио се од Црвене звезде у којој је провео шест година. Борјан је за тих шест година колико је био на голу црвено-белих, пре одласка на једногодишњу позајмицу у Слован, стекао статус… »
Борјан се емотивно сломио због Звезде: "Требало ми је неколико дана, знам да сам могао још да дам клубу..."

Борјан се емотивно сломио због Звезде: "Требало ми је неколико дана, знам да сам могао још да дам клубу..."

Телеграф 01.07.2024
Дугогодишњи капитен напустио0 је Маракану после седам сезона. Доскорашњи голман и капитен Црвене звезде, Милан Борјан, огласио се неколико дана после потврде да је раскинуо уговор са клубом и емотивно се опростио од клуба са… »
Борјан прекинуо ћутање о одласку из Звезде и послао емотивно писмо: „Требало ми је времена да се охрабрим и ово јавно кажем“…

Борјан прекинуо ћутање о одласку из Звезде и послао емотивно писмо: „Требало ми је времена да се охрабрим и ово јавно кажем“…

Нова 01.07.2024
Канадски репрезентативац Милан Борјан опростио се од досадашњег клуба, Црвене звезде, у којој је провео шест година међу стативама. Борјан је за тих шест година колико је био на голу црвено-белих, пре одласка на једногодишњу… »
Могао сам још много да дам звезди! Милан Борјан први пут проговорио о одласку - ову поруку је чувао данима!

Могао сам још много да дам звезди! Милан Борјан први пут проговорио о одласку - ову поруку је чувао данима!

Мондо 01.07.2024
Легенда Црвене звезде први пут о одласку из клуба. Легенда Црвене звезде први пут о одласку из клуба. Дугогодишњи капитен Звезде Милан Борјан опростио се од црвено-белих након што је дефинитивно напустио клуб прошле седмице. Био… »

Вести дана »