Povezane vesti
Vekić za SK: Drago mi je što sam uspela da preokrenem
Sport klub 01.07.2024
Dona Vekić se plasirala u drugo kolo Vimbldona, savladavši Kineskinju Vang nakon preokreta sa 2:1. „Vrlo nezgodna protivnica, servirala je dobro, igrala agresivno. Trebalo mi je neko vreme da se prilagodim na uslove koji su drugačiji u odnosu na one… »
Ćorić za SK: Nakon dugo vremena, konačno zadovoljan (VIDEO)
Sport klub 01.07.2024
Borna Ćorić je u tri seta savladao Brazilca Alveša i plasirao se u drugo kolo Vimbldona, a u izjavi za SK ne krije koliko je zadovoljan svojim izdanjem. „Moram biti iskren, nakon par meseci napokon jedan dobar meč od početka do kraja. Jedini pad… »
Vesti dana »
Opozicija blokirala sud u Novom Sadu: Policija primenila silu na trećem ulazu, deo zaposlenih ušao u zgradu
N1 Info pre 2 minutajoš 24 povezane
Američka administracija navodno pritiska Ukrajinu: Kijev da spusti starosnu granicu za mobilizaciju na 18 godina
Danas pre 27 minutajoš 18 povezanih
Bukti fudbalski rat! Zdravko Kuzmanović odgovorio Vladanu Milojeviću, nije hteo da se "pere"
Večernje novosti pre 1 minutjoš 18 povezanih
"Poznavali su se od ranije i bili su u sukobu": Novi detalji ubistva u Leskovcu, postoji i treća osoba
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 56 minutajoš 12 povezanih