Povezane vesti

„Zbog ove tri stvari odlazim iz srpskog fudbala“: Nemanja Vidić otvorio dušu, ostao zapanjen zbog nameštanja mečeva

„Zbog ove tri stvari odlazim iz srpskog fudbala“: Nemanja Vidić otvorio dušu, ostao zapanjen zbog nameštanja mečeva

Nova 02.07.2024
Nemanja Vidić, proslavljeni srpski fudbaler, potvrdio je da napušta srpski fudbal i poziciju člana Skupštine Fudbalskog saveza Srbije. Vidić je odlučio da otvori dušu i da pojasni zbog čega je odlučio da napusti srpski fudbal, a to nema nikakve… »
Vidić otkrio! Evo zbog čega sam napustio Fudbalski savez Srbije

Vidić otkrio! Evo zbog čega sam napustio Fudbalski savez Srbije

Večernje novosti 02.07.2024
Nemanja Vidić je pre nekoliko dana doneo odluku da napusti Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije, a razloge za to naveo je u razgovoru za Sportklub. FOTO: Profimedia Jedan od glavnih ticao se odbijanja velike većine delegata da se diskutuje o problemima… »
Vidić o povlačenju iz FSS: "Ljudi su nemi na nameštene utakmice"

Vidić o povlačenju iz FSS: "Ljudi su nemi na nameštene utakmice"

B92 02.07.2024
Bivši spski fudbaler Nemanja Vidić sve je iznenadio svojom najavom o mogućem povlačenju iz skupštine Fudbalskog saveza Srbije. "Odluku o ostavci na članstvo u Skupštini Fudbalskog saveza Srbije nisam doneo tokom EP u Nemačkoj, niti ima bilo kakve… »
Nemanja Vidić nakon napuštanja saveza: „Možda je greška u meni“

Nemanja Vidić nakon napuštanja saveza: „Možda je greška u meni“

Hot sport 02.07.2024
U savezu se nastavlja po starom Iznenadna odluka Nemanje Vidića da se povuče iz najvišeg tela srpskog fudbala izazvala je brojne reakcije u javnosti. – Odluku o ostavci na članstvo u Skupštini Fudbalskog saveza Srbije nisam doneo tokom Prvenstva… »
Ekskluzivno – Vidić za SK: Odlazim, možda je greška u meni

Sport klub 02.07.2024
Vodi fudbalska Srbija, ovih dana, žestoke bitke. Javljaju se znani i neznani, svi bi da prozbore po koju o problemima, dotaknu koga treba, prodiskujutu, ili tek da se jave. Kad se u javnosti pojavi Nemanja Vidić, najednom, muk. www.winnerbet.rs –… »

Sport klub 02.07.2024
Vodi fudbalska Srbija, ovih dana, žestoke bitke. Javljaju se znani i neznani, svi bi da prozbore po koju o problemima, dotaknu koga treba, prodiskujutu, ili tek da se jave. Kad se u javnosti pojavi Nemanja Vidić, najednom, muk. www.winnerbet.rs –… »

Vesti dana »