Повезане вести

„Због ове три ствари одлазим из српског фудбала“: Немања Видић отворио душу, остао запањен због намештања мечева

„Због ове три ствари одлазим из српског фудбала“: Немања Видић отворио душу, остао запањен због намештања мечева

Нова 02.07.2024
Немања Видић, прослављени српски фудбалер, потврдио је да напушта српски фудбал и позицију члана Скупштине Фудбалског савеза Србије. Видић је одлучио да отвори душу и да појасни због чега је одлучио да напусти српски фудбал, а… »
Видић открио! Ево због чега сам напустио Фудбалски савез Србије

Видић открио! Ево због чега сам напустио Фудбалски савез Србије

Вечерње новости 02.07.2024
Немања Видић је пре неколико дана донео одлуку да напусти Скупштину Фудбалског савеза Србије, а разлоге за то навео је у разговору за Спортклуб. ФОТО: Профимедиа Један од главних тицао се одбијања велике већине делегата да се… »
Видић о повлачењу из ФСС: "Људи су неми на намештене утакмице"

Видић о повлачењу из ФСС: "Људи су неми на намештене утакмице"

Б92 02.07.2024
Бивши спски фудбалер Немања Видић све је изненадио својом најавом о могућем повлачењу из скупштине Фудбалског савеза Србије. "Одлуку о оставци на чланство у Скупштини Фудбалског савеза Србије нисам донео током ЕП у Немачкој… »
Немања Видић након напуштања савеза: „Можда је грешка у мени“

Немања Видић након напуштања савеза: „Можда је грешка у мени“

Хот спорт 02.07.2024
У савезу се наставља по старом Изненадна одлука Немање Видића да се повуче из највишег тела српског фудбала изазвала је бројне реакције у јавности. – Одлуку о оставци на чланство у Скупштини Фудбалског савеза Србије нисам донео… »
Ексклузивно – Видић за СК: Одлазим, можда је грешка у мени

Спорт клуб 02.07.2024
Води фудбалска Србија, ових дана, жестоке битке. Јављају се знани и незнани, сви би да прозборе по коју о проблемима, дотакну кога треба, продискујуту, или тек да се јаве. Кад се у јавности појави Немања Видић, наједном, мук… »

Спорт клуб 02.07.2024
Води фудбалска Србија, ових дана, жестоке битке. Јављају се знани и незнани, сви би да прозборе по коју о проблемима, дотакну кога треба, продискујуту, или тек да се јаве. Кад се у јавности појави Немања Видић, наједном, мук… »

Вести дана »