Povezane vesti
"Jednog jutra sam se probudila skoro slepa" Naša pevačica godinama boluje od neizlečive bolesti: Tresu mi se ruke...
Kurir 02.07.2024
Doris Bizetić stekla je ogromnu popularnost devedesetih godina, a njen život iz korena se promenio nakon što joj je dijagnostikovana bolest. Njoj je 2011. dijagnostikovana neizlečiva bolest. Od prvog trenutka oko nje su porodica i priajtelji koji joj… »
"Jednog jutra sam se probudila skoro slepa": Naša pevačica godinama boluje od neizlečive bolesti: "Tresu mi se ruke, osetljiva…
Blic 02.07.2024
Doris Bizetić stekla je ogromnu popularnost devedesetih godina, a njen život iz korena se promenio nakon što joj je dijagnostikovana bolest. Njoj je 2011. dijagnostikovana neizlečiva bolest. Od prvog trenutka oko nje su porodica i priajtelji koji joj… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane