Povezane vesti
Pojavio se u filmu "Toma", a sad bere maline za dnevnicu: "Moram da prehranim petoro dece, zaradim oko 5.000 dinara"
Blic 02.07.2024
Denis Alijević iz Babušnice, koji je bio deo filma "Toma" i serije "Žigosani u reketu" se ne libi teškog posla da bi prehranio porodicu, pa sad bere maline za dnevnicu. - Inače sam svirač i, kad sam živeo u Barandi, onda su me angažovali za film "… »
Pojavio se u filmu Toma, a SAD bere maline na dnevnicu: Denis iz Babušnice pošteno zaradi 5.000 dinara da prehrani petoro…
Kurir 02.07.2024
Ono što u ariljskim malinjacima nisu uništili nevreme i grad, još uvek beru vredni radnici koji su u srpsku prestonicu crvenog zlata stigli iz svih delova Srbije. Denis Alijević iz Babušnice ne libi se teškog posla kako bi prehranio porodicu, ali u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Okršaj građana i policije, vuvuzele i razbijena glava: Ovako je doneta odluka da Milan Đurić ostane gradonačelnik Novog Sada
Nova pre 13 minutajoš 50 povezanih
Tužilaštvo o nesreći u Novom Sadu: Do sada saslušano četvoro, danas ispitivanje još pet svedoka
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Skot riter žestoko kritikovao Trampa: Učiniti Ameriku ponovo velikom? Više kao Učini Izrael ponovo velikim
Pravda pre 5 satijoš 20 povezanih