Повезане вести

Селектор Словеније: "Иживљавао се, нисам рекао ништа увредљиво"

Селектор Словеније: "Иживљавао се, нисам рекао ништа увредљиво"

Б92 02.07.2024
Селектор Словеније Матјаж Кек прокоментарисао је црвени картон који му је Данијеле Орсато показао на мечу са Португалом. Италијански арбитер га је искључио због приговора на пенал, који је Кристијано Роналдо после промашио, али… »
„Поносни смо на капитена Кристијана, пример је свима“

„Поносни смо на капитена Кристијана, пример је свима“

Спорт клуб 02.07.2024
Селектор фудбалске репрезентације Португала Роберто Мартинез нахвалио је Кристијана Роналда после меча осмине финала Европског првенства са Словенијом. ввв.виннербет.рс – региструј се и осети победу! Јан Облак одбранио је пенал… »
Зашто је селектор Словеније добио црвени картон после Роналдовог пенала? ВИДЕО

Зашто је селектор Словеније добио црвени картон после Роналдовог пенала? ВИДЕО

Б92 02.07.2024
Фудбалери Словеније и Португала одиграли су веома занимвљив дуел у осмини финала ЕУРО, а после продужетка и пенала, екипа са Пиринејској полуострва је прошла даље. Португалци су у финишу првог продужетка имали шансу да заврше… »
Јунак порутгала Диого Коста: „Прочитао сам његов говор тела“ (видео)

Јунак порутгала Диого Коста: „Прочитао сам његов говор тела“ (видео)

Хот спорт 02.07.2024
Диого Коста спасао је своју репрезентацију елиминације Голман Португала, Диого Коста, постао је херој утакмице против Словеније, бриљирајући са две кључне одбране током игре и три успешна заустављања у пенал серији. Португал… »
Кек: Поносан сам на момке са карактером

Кек: Поносан сам на момке са карактером

Спорт клуб 02.07.2024
Словенија је елиминисана са Еура, али су изабраници Матјажа Кека оставили сјајан утисак. У дуелу против Португала су поклекли тек после извођења пенала. ввв.виннербет.рс – региструј се и осети победу! Словенци су играли храбро… »
Селектор Словеније: "Порази се не славе"

Селектор Словеније: "Порази се не славе"

Б92 02.07.2024
Селектор фудбалера Словеније Матјаж Кек изнео је утиске после елиминације са ЕУРО. Словенија је после пенала изгубила од Португала 3:0, пошто су Словенци промашили чак три пенала, односно Кошта је сва три одбранио. Заустављени… »

Вести дана »