Повезане вести
Ево колико зарађује Ања Бла након раскида са баком прасетом: Сви је прозивају да је била са њим због пара, а ево која је…
Блиц 02.07.2024
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе раскинуо је са инфлуенсерком Ањом Бла након три године везе. Они су живели заједно у лукс стану из којег се Бака иселио, док је Ања остала у том стану док не нађе нови дом. Ања је… »
Ухватили смо га дан после раскида! Бака оставио Ању Бла због Јутјуба, па сео у 500.000 евра - погледајте!
Мондо 02.07.2024
Бака Прасе у свом скупоценом аутомобилу, који је недавно "морао да прода због дугова" Бака Прасе у свом скупоценом аутомобилу, који је недавно "морао да прода због дугова" Српски јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе… »
Колико зарађује Ања Бла након раскида: Прозивали је да је спонзоруша, а само од Инстаграма "млати" бесне паре
Мондо 02.07.2024
Након раскида са Баком, Ања Бла се огласила на Инстаграму и обратила свима који је сматрају за "спонзорушу", након чега је признала да то није. Након раскида са Баком, Ања Бла се огласила на Инстаграму и обратила свима који је… »
Пре 5 месеци добила ауто вредан к'о стан у Београду: Ању прозивали и за телефон, сада пукла тиква
Мондо 02.07.2024
Ања Бла и Бака Прасе ставили су тачку на своју везу, а мреже брује о скупоценим даровима које су размењивали. Ања Бла и Бака Прасе ставили су тачку на своју везу, а мреже брује о скупоценим даровима које су размењивали. У… »
Сви мислили да је Ања Бла раскинула, а њу оставио Бака: Огласила се и оплела по бившем - "Постала сам му препрека"
Мондо 02.07.2024
Инфлуенсерка Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, и јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, су наводно поново раскинули. Инфлуенсерка Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, и јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака… »
"То је почело да ме тишти": Бака Прасе се сломио због раскида са Ањом Бла, открио све детаље - "Ово радим због своје…
Блиц 02.07.2024
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе пре три године започео је везу са инфлуенсерком из Босне Ањом Благојевић. Они су на почетку крили везу, а како је време одмицало, Бака Прасе је у својим клиповима и представио Ању… »
"У живот ми је унела љубав, ја сам крив" Бака Прасе сломљен након раскида са Ањом: Јутјуб је мој живот, ја сам највећа…
Курир 02.07.2024
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе пре три године започео је везу са инфлуенсерком из Босне Ањом Благојевић. Они су на почетку крили везу, а како је време одмицало, Бака Прасе је у својим клиповима и представио Ању… »
"Камо среће да сам спонзоруша и да сам га искористила" Ања Бла искрено о раскиду са Баком Прасетом: Постала сам му препрека...…
Курир 02.07.2024
Ања Бла и Бака Прасе су ставили тачку на дугогодишњу везу, након чега се инфлуенсерка огласила и открила детаље раскида. Наиме, Ања је навела да је Баки Прасету увек била највећа подршка, међутим како је рекла он свој "тест"… »
"Камо среће да сам спонзоруша и да сам га искористила" Ања након раскида: "Остајем у нашем стану, он се сели"
Телеграф 02.07.2024
Препоручујемо. Јутјубер Богдан Илић, многима познатији као Бака Прасе, раскинуо је везу са блогерком Ањом Благојевић, познатијом под надимком Ања Бла. Они су годинама били у вези, а већ два пута су раскидали, због чега многи… »
Ања Бла оставила Баку Прасета, открила разлоге: “Мушкарац се жени доказује када има моћи новац…”
Телеграф 02.07.2024
Препоручујемо. Јутјубер Богдан Илић познатији као Бака Прасе, раскинуо је са дугогодишњом девојком, згодном инфлуенсерком Ањом Бла, по ко зна који пут. Наиме, Ања се огласила на друштвеним мрежама где је написала разлоге… »
Вести дана »
Јовановићи донели ТСЦ-у преокрет и победу за прекид црне серије
Спортске.нет пре 32 минутајош 31 повезана
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 6 сатијош 29 повезаних
Међународна агенција за атомску енергију: Нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима након земљотреса
Еуроневс пре 1 сатјош 25 повезаних
„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина ноћна мора је Барса у Београду, нови тренер Партизана и живот после Жељка ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 67 повезаних