Повезане вести
"Не једем кавијар, смрди" Сека Алексић објавила снимак како једе пасуљ, а на један коментар одмах реаговала (видео)
Курир 02.07.2024
Певачица Сека Алексић веома је активна на друштвеним мрежама на којима комуницира са својим пратиоцима и фановима, одговара им на питања, коментаре. - Јутрос уђем на Инстаграм и нека девојка ми послала видео снимак док ја једем… »
"А,: шта мислиш ти да ја једем, сестро?!" Сека објавила снимак док руча пасуљ, због једног коментара одмах реговала
Блиц 02.07.2024
Сека Алексић веома је активна на друштвеним мрежама, где често дели детаље из своје свакодневице, а сада је објаснила колико воли домаћу, кувану храну. - Јутрос уђем на Инстаграм и нека девојка ми послала видео снимак док ја… »
Сека објавила снимак како руча пасуљ, а због коментара жене остала у чуду: "а шта мислиш да једем, сестро?!"
Телеграф 02.07.2024
Препоручујемо. Певачица Сека Алексић, активна је на друштвеним мрежама, те често дели моменте из свог свакодневног живота и отворено говори на бројне теме. Сека се сада огласила на Инстаграму поводом коментара једне кориснице… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Наш човек у Минхену: Ко је Милан Недељковић, Србин који долази на чело БМВ-а
Б92 пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 48 повезаних