Povezane vesti
"Ne jedem kavijar, smrdi" Seka Aleksić objavila snimak kako jede pasulj, a na jedan komentar odmah reagovala (video)
Kurir 02.07.2024
Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima komunicira sa svojim pratiocima i fanovima, odgovara im na pitanja, komentare. - Jutros uđem na Instagram i neka devojka mi poslala video snimak dok ja jedem pasulj, snimala sam se… »
Seka objavila snimak kako ruča pasulj, a zbog komentara žene ostala u čudu: "a šta misliš da jedem, sestro?!"
Telegraf 02.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Seka Aleksić, aktivna je na društvenim mrežama, te često deli momente iz svog svakodnevnog života i otvoreno govori na brojne teme. Seka se sada oglasila na Instagramu povodom komentara jedne korisnice koja je oduševljena zato što… »
Vesti dana »
"Palimo najviši stepen upozorenja" Kreće pakleni talas, ne vidi mu se kraj, a ovih 5 dana će tek biti nepodnošljivi: Udružuju se 2 pojave, jedva ćemo da dišemo
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
(Video) Buknuo požar u metrou u Barseloni! Skoro 140 povređenih: Ljudi u panici razvaljivali vrata i bežali kroz mračan tunel
Blic pre 50 minutajoš 18 povezanih
Dačić: Bez ozbiljne i temeljne rasprave o radu Vlade, običan politički nastup opozicije
NIN pre 19 minutajoš 15 povezanih
Zelenski otkrio šta su prioriteti za Ukrajinu: Oglasio se odmah po sletanju u Ameriku, sledi sastanak sa Trampom (video)
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih