Povezane vesti
"Ne jedem kavijar, smrdi" Seka Aleksić objavila snimak kako jede pasulj, a na jedan komentar odmah reagovala (video)
Kurir 02.07.2024
Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima komunicira sa svojim pratiocima i fanovima, odgovara im na pitanja, komentare. - Jutros uđem na Instagram i neka devojka mi poslala video snimak dok ja jedem pasulj, snimala sam… »
"A,: šta misliš ti da ja jedem, sestro?!" Seka objavila snimak dok ruča pasulj, zbog jednog komentara odmah regovala
Blic 02.07.2024
Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli detalje iz svoje svakodnevice, a sada je objasnila koliko voli domaću, kuvanu hranu. - Jutros uđem na Instagram i neka devojka mi poslala video snimak dok ja jedem pasulj, snimala… »
Seka objavila snimak kako ruča pasulj, a zbog komentara žene ostala u čudu: "a šta misliš da jedem, sestro?!"
Telegraf 02.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Seka Aleksić, aktivna je na društvenim mrežama, te često deli momente iz svog svakodnevnog života i otvoreno govori na brojne teme. Seka se sada oglasila na Instagramu povodom komentara jedne korisnice koja je oduševljena… »
Vesti dana »
Kontrola objekata nakon tragedije u Novom Sadu – ko je dužan da sanira oštećenja
RTS pre 52 minutajoš 83 povezane
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 5 satijoš 26 povezanih