Povezane vesti
Razgovor sa rektorom bez dogovora: Studenti ostaju u zgradi Rektorata
Moj Novi Sad 02.07.2024
Studenti iz neformalne organizacije STAV nastavljaju sa blokadom zgrade Rektorata Univerziteta u Novom Sadu već treći dan. Rektor Dejan Madić je danas posetio zgradu Rektorata kako bi razgovarao sa studentima. Članovi neformalne grupe STAV su izjavili… »
Rektorat u Novom Sadu i dalje blokiran, tokom noći čule se eksplozije blizu zgrade
Moj Novi Sad 02.07.2024
Iako su izbori za studentski parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu koji su bili zakazani za juče otkazani, studenti iz neformalne grupe Stav ne planiraju da napuste zgradu Rektorata. Ostaju do daljnjeg, do, kako kažu, ispunjenja zahteva i dok… »
Studenti razgovarali sa rektorom: Ne napuštamo zgradu Rektorata, ostajemo do daljeg
N1 Info 02.07.2024
Iako su izbori za studentski parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu koji su bili zakazani za juče otkazani, studenti iz neformalne grupe Stav ne planiraju da napuste zgradu Rektorata. Ostaju do daljnjeg, do, kako kažu, ispunjenja zahteva i dok… »
Vesti dana »
Studenti u Novom Sadu poručili da ostaju na ulicama i mostovima dok se ne ostvari pravda
Beta pre 58 minutajoš 52 povezane
SNS najavio proces protiv državnog RTS-a zbog izvještaja o protestima u Novom Sadu
Al Jazeera pre 34 minutajoš 100 povezanih
AP: Pad nadstrešnice izazvao široki antikorupcijski pokret i višemesečne ulične proteste u Srbiji
Beta pre 3 satajoš 44 povezane
Palestinsko društvo zatvorenika: Oslobođeni pokazuju znakove mučenja i gladi
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana
„Još uvek sam u šoku šta se desilo“: Troicki otkrio šta je govorio Hamadu kad se meč lomio i publika ga napadala
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih