Povezane vesti
Razgovor sa rektorom bez dogovora: Studenti ostaju u zgradi Rektorata
Moj Novi Sad 02.07.2024
Studenti iz neformalne organizacije STAV nastavljaju sa blokadom zgrade Rektorata Univerziteta u Novom Sadu već treći dan. Rektor Dejan Madić je danas posetio zgradu Rektorata kako bi razgovarao sa studentima. Članovi neformalne grupe STAV su izjavili za… »
Rektorat u Novom Sadu i dalje blokiran, tokom noći čule se eksplozije blizu zgrade
Moj Novi Sad 02.07.2024
Iako su izbori za studentski parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu koji su bili zakazani za juče otkazani, studenti iz neformalne grupe Stav ne planiraju da napuste zgradu Rektorata. Ostaju do daljnjeg, do, kako kažu, ispunjenja zahteva i dok neko… »
Studenti razgovarali sa rektorom: Ne napuštamo zgradu Rektorata, ostajemo do daljeg
N1 Info 02.07.2024
Iako su izbori za studentski parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu koji su bili zakazani za juče otkazani, studenti iz neformalne grupe Stav ne planiraju da napuste zgradu Rektorata. Ostaju do daljnjeg, do, kako kažu, ispunjenja zahteva i dok neko… »
Vesti dana »
Pavlović (Mi - Glas iz naroda): Podržaćemo predlog za ocenu ustavnosti zakona o zgradi Generalštaba
Beta pre 25 minutajoš 39 povezanih
Nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Cene skaču treću nedelju za redom! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 36 povezanih
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu, saobraćaj na raskrsnici kod Skupštine obustavljen
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih
Vikend počinje kišom i vetrom: Oblačna subota u Srbiji, temperature do 14 stepeni
Serbian News Media pre 3 satajoš 29 povezanih