Повезане вести
Видић објаснио зашто напушта српски фудбал! Ћутао због репрезентације, открио шта му је највише сметало
Мондо 02.07.2024
Немања Видић је објаснио разлоге због којих више неће бити делегат на Скупштини Фудбалског савеза Србије (ФСС). Немања Видић је објаснио разлоге због којих више неће бити делегат на Скупштини Фудбалског савеза Србије (ФСС)… »
Видић: Одлазим, можда је грешка у мени
НИН 02.07.2024
Немања Видић изјавио је да одлуку о остави на чланство у Скупштини Фудбалског савеза Србије није донео током Европског првенства у Немачкој, додају да она нема никакве везе са репрезентацијом. "Дефинисао сам је знатно раније… »
Немања Видић отворио душу: "Због ове три ствари одлазим из српског фудбала"
Телеграф 02.07.2024
Потврдио је ранија говоркања... Некадашњи капитен фудбалске репрезентације Србије Немања Видић потврдио је да напушта српски фудбал и позицију у Скупштини ФСС! Видић је дао интервју за "Спорт Клуб" и признао да то нема никакве… »
Вести дана »
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 2 сатајош 24 повезане
Фајненшел тајмс: Арапски Аднок главни кандидат за куповину НИС-а, а власт Србије све нервознија због Руса
Радио 021 пре 46 минутајош 16 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Нова пре 2 сатајош 7 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 1 сатјош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних