Povezane vesti
Senidah odbila da predstavlja Sloveniju na Evroviziji, evo šta je razlog: "Zvali su me 3 puta, žao mi je..."
Telegraf 02.07.2024
Preporučujemo. Pevačicu iz Slovenije, koja karijeru gradi na celom Balkanu i šire, Senidu Hajdarpašić, mnogi bi voleli da vide na muzičkom takmičenju "Evrovizija". Nema sumnje da bi se u tome dobro snašla i da bi svojim specifičnim glasom, stilom… »
Tri puta je zvali na evroviziju, ona rekla ne: Senida otkrila zbog čega neće predstavljati Sloveniju
Mondo 02.07.2024
Senida otkrila zbog čega nije želela da predstavlja Sloveniju na Evroviziji. Senida otkrila zbog čega nije želela da predstavlja Sloveniju na Evroviziji. Senida Hajdarpašić jedna je od najuspešnijih i najtraženijih pevačica širom regiona, a njen… »
Mnogi maštaju o tome, ona je ponudu odbila i to 3 puta! Senidu zvali da predstavlja Sloveniju na Evroviziji, pevačica rekla…
Kurir 02.07.2024
Iako mnogi pevači sanjaju o tome da svoju zemlju predstavljaju na Evroviziji, Senida Hajdarpašić Senidah, otkrila je da je ovu ponudu odbila. Naime, kako je Senidah otkrila, nju su tri puta zvali da predstavlja Sloveniju na Evroviziji, ali ona je tu… »
"Zvali su me tri puta": Senidah odbila da predstavlja Sloveniju na Evroviziji: Pevačica otkrila detalje, jedna stvar je bila…
Blic 02.07.2024
Iako mnogi pevači sanjaju o tome da svoju zemlju predstavljaju na Evroviziji, Senida Hajdarpašić Senidah, otkrila je da je ovu ponudu odbila. Naime, kako je Senidah otkrila, nju su tri puta zvali da predstavlja Sloveniju na Evroviziji, ali ona je tu… »
Vesti dana »
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Nastavljene borbe IDF i Hamasa, Borelj predlaže da EU suspenduje dijalog sa Izraelom
Euronews pre 51 minutajoš 9 povezanih
Ukrajina demantuje navode da planira da razvije nuklearno oružje
Politika pre 3 minutajoš 7 povezanih
Brazil, muškarac aktivirao bombu nakon što nije mogao da uđe u Vrhovni sud
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih