Povezane vesti
Haljina od 300 maraka i sako reprezentacije: Ovako su Ana i Vlade Divac izgledali na venčanju
Story 02.07.2024
Ana i Vlade Divac oduvek su bili bračni par za primer. Uprkos velikom uspehu, pa i novcu koji su stekli, ostali su pristojni i skromni ljudi. Godinama se bave humanitarim radom, a u misiju širenja ljubavi i podrške uključila su se i njihova deca - sinovi… »
Ana i Vlade Divac danas slave 35 godina braka! Pred samo venčanje se zaglavili u liftu i kasnili 15 minuta, evo kako su…
Kurir 02.07.2024
Ana i Vlade Divac oduvek su bili bračni par za primer. Uprkos velikom uspehu, pa i novcu koji su stekli, ostali su pristojni i skromni ljudi. Godinama se bave humanitarim radom, a u misiju širenja ljubavi i podrške uključila su se i njihova deca - sinovi… »
"Vlade i ja smo se zaglavili u liftu i zakasnili na venčanje" Ana Divac podelila emotivnu fotografiju staru 35 godina: "Moja…
Blic 02.07.2024
Vlade Divac i njegova supruga Ana Divac danas slave 35 godina braka. Ana Divac na svom Instagram nalogu obajvila je fotografiju sa venčanja uz emotivni opis: - Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju… »
Vesti dana »
Ko stoji iza kompanije za koju mnogi veruju da će kupiti NIS? Posluju više od pola veka, jedni su od najvećih svetskih proizvođača nafte
Kurir pre 23 minutajoš 65 povezanih
Od Jugoslovenskog dramskog do SKC-a: Šta još može da padne pred buldožerom
Luftika pre 38 minutajoš 13 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 38 minutajoš 76 povezanih
Opkoljeni su! Oko 5.000 ukrajinskih vojnika blokirano na obali reke
Dnevnik pre 33 minutajoš 23 povezane