Повезане вести
Зеленски затражио од Орбана да се придружи украјинским мировним напорима
Радио сто плус 02.07.2024
“Позвао сам Мађарску и премијера Орбана да се придруже напорима у циљу организовања новог самита за мир у Украјини”, рекао је Зеленски, у свом свакодневном обрац́ању грађанима. Заменик шефа кабинета украјинског председника… »
Орбан у Кијеву: Хитан прекид ватре довео би до убрзања мировних преговора
Радио сто плус 02.07.2024
Дан након што је Мађарска преузела ротирајуц́е шестомесечно председавање Европском унијом, Орбан је изненада допутовао у Кијев упркос тензијама због веза Будимпеште са Москвом и противљења помоц́и Украјини. “Циљ мађарског… »
Орбан: Замолио сам Зеленског да размотри хитан прекид ватре
Вести онлине 02.07.2024
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас, после састанка са украјинским председником Владимиром Зеленским током изненадне посете Кијеву, да је замолио Зеленског да размотри хитан прекид ватре и додао да би хитан прекид… »
Орбан у Кијеву: Тражио сам од Зеленског обуставу ватре ради отпочињања преговора са Русијом
Спутник 02.07.2024
Мађарска је предложила Украјини да размотри могуц́ност обуставе ватре у циљу отпочињања преговора са Русијом о решавању оружаног сукоба, изјавио је мађарски премијер Виктор Орбан након састанка са украјинским председником… »
Огласио се Зеленски након орбанове посете Кијеву: Разговарали смо како да се постигне правичан мир
Ало 02.07.2024
Орбан је додао да Будимпешта жели да побољша везе са Украјином и да потпише билатерални споразум о сарадњи. Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас, након састанка са мађарским премијером Виктором Орбаном у… »
''Замолио сам Зеленског да размотри... ''Орбан открио детаље састанка са украјинским лидером!
Ало 02.07.2024
Зеленски је на заједничкој конференцији за новинаре рекао да данашњи разговори са Орбаном могу да буду база за будуће споразуме између Кијева и Будимпеште. Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас, после састанка са… »
Вести дана »

Благојевић: Можда нам је фалило више храбрости, сад имамо сазнање да можемо
Спортски журнал пре 6 минутајош 82 повезане

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Извучени добитници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи": Славље у Старој Пазови, Зрењанину и Земуну
Блиц пре 2 сатајош 23 повезане

Звезда головима Елшника и Радоњића славила у Хумској (фото, видео)
Спортски журнал пре 21 минутајош 62 повезане