Povezane vesti

Zelenski zatražio od Orbana da se pridruži ukrajinskim mirovnim naporima

Zelenski zatražio od Orbana da se pridruži ukrajinskim mirovnim naporima

Radio sto plus 02.07.2024
“Pozvao sam Mađarsku i premijera Orbana da se pridruže naporima u cilju organizovanja novog samita za mir u Ukrajini”, rekao je Zelenski, u svom svakodnevnom obraćanju građanima. Zamenik šefa kabineta ukrajinskog predsednika Igor Jovkva izjavio… »
Orban u Kijevu: Hitan prekid vatre doveo bi do ubrzanja mirovnih pregovora

Orban u Kijevu: Hitan prekid vatre doveo bi do ubrzanja mirovnih pregovora

Radio sto plus 02.07.2024
Dan nakon što je Mađarska preuzela rotirajuće šestomesečno predsedavanje Evropskom unijom, Orban je iznenada doputovao u Kijev uprkos tenzijama zbog veza Budimpešte sa Moskvom i protivljenja pomoći Ukrajini. “Cilj mađarskog predsedavanja EU je… »
Orban: Zamolio sam Zelenskog da razmotri hitan prekid vatre

Orban: Zamolio sam Zelenskog da razmotri hitan prekid vatre

Vesti online 02.07.2024
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas, posle sastanka sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim tokom iznenadne posete Kijevu, da je zamolio Zelenskog da razmotri hitan prekid vatre i dodao da bi hitan prekid vatre doveo do ubrzavanja… »
Orban u Kijevu: Tražio sam od Zelenskog obustavu vatre radi otpočinjanja pregovora sa Rusijom

Orban u Kijevu: Tražio sam od Zelenskog obustavu vatre radi otpočinjanja pregovora sa Rusijom

Sputnik 02.07.2024
Mađarska je predložila Ukrajini da razmotri mogućnost obustave vatre u cilju otpočinjanja pregovora sa Rusijom o rešavanju oružanog sukoba, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban nakon sastanka sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim u… »
''Zamolio sam Zelenskog da razmotri... ''Orban otkrio detalje sastanka sa ukrajinskim liderom!

''Zamolio sam Zelenskog da razmotri... ''Orban otkrio detalje sastanka sa ukrajinskim liderom!

Alo 02.07.2024
Zelenski je na zajedničkoj konferenciji za novinare rekao da današnji razgovori sa Orbanom mogu da budu baza za buduće sporazume između Kijeva i Budimpešte. Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas, posle sastanka sa ukrajinskim predsednikom… »
Oglasio se Zelenski nakon orbanove posete Kijevu: Razgovarali smo kako da se postigne pravičan mir

Oglasio se Zelenski nakon orbanove posete Kijevu: Razgovarali smo kako da se postigne pravičan mir

Alo 02.07.2024
Orban je dodao da Budimpešta želi da poboljša veze sa Ukrajinom i da potpiše bilateralni sporazum o saradnji. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom u Kijevu, da su njih… »

Vesti dana »