Povezane vesti
Tada Topčagić otkrila: Oblačim se na pijaci! (VIDEO)
Večernje novosti 02.07.2024
PEVAČICA Nada Topčagić velika je atrakcija na drštvenim mrežama, pa je sada otkrila da su njeni čudni stajlnzi kupljeni na pijaci u Bajinoj Bašti. Foto: ATA images Stajling pevačice Nade Topčagić uvek je ekscentričan. Pa je tako na klipu koji se pojavio… »
"Oblačim se Kod pijace u Bajinoj Bašti, to je Šanel original, ali zaplenjena roba“ Nada Topčagić postala hit na mrežama (video)…
Kurir 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene komšije ovde… »
„Oblačim se kod pijace u Bajinoj Bašti – to je Šanel original, ali zaplenjena roba“
Nova 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene komšije ovde… »
Vesti dana »
(Foto/video) Protest u Kraljevu: Dočekani studenti koji su pešačili iz Kragujevca, počeo glavni program
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 29 povezanih
Požar u stanu na XI spratu zgrade u Nišu: Četiri osobe prevezene u UKC
Gradski portal 018 pre 4 minutajoš 25 povezanih
(VIDEO) Mercedes opet dominantan, ali svi pričaju o duelu Hamiltona i Ferstapena
Sportske.net pre 4 satijoš 29 povezanih
"I dalje nismo na maksimumu ovog toplotnog talasa": Meteorolog Ristić otkrio kada prestaju vrućine
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Pakleni talas spržio kontinent: Stravični podaci o posledicama toplotnog udara, Evropa se suočava sa katastrofom
Večernje novosti pre 10 minutajoš 21 povezana