Povezane vesti
Tada Topčagić otkrila: Oblačim se na pijaci! (VIDEO)
Večernje novosti 02.07.2024
PEVAČICA Nada Topčagić velika je atrakcija na drštvenim mrežama, pa je sada otkrila da su njeni čudni stajlnzi kupljeni na pijaci u Bajinoj Bašti. Foto: ATA images Stajling pevačice Nade Topčagić uvek je ekscentričan. Pa je tako na klipu koji se pojavio… »
"Oblačim se Kod pijace u Bajinoj Bašti, to je Šanel original, ali zaplenjena roba“ Nada Topčagić postala hit na mrežama (video)…
Kurir 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene komšije ovde… »
„Oblačim se kod pijace u Bajinoj Bašti – to je Šanel original, ali zaplenjena roba“
Nova 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene komšije ovde… »
Vesti dana »
Više od 1.100 stambenih zgrada bez grejanja u Kijevu na minus devet stepeni
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
EK u drugoj nedelji februara predstavlja prelazno rešenje za profesionalne vozače iz Zapadnog Balkana
Insajder pre 3 satajoš 25 povezanih
Studenti Pravnog u blokadi podržali zaposlene u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Rok za prijavu nelegalnih objekata ističe 5. februara, produženo radno vreme na šalterima za upis
PP media pre 3 satajoš 28 povezanih
Nestašice peleta u Srbiji, prodaja samo na džak: Zašto tržište puca usred grejne sezone
NIN pre 2 satajoš 22 povezane