Povezane vesti
Tada Topčagić otkrila: Oblačim se na pijaci! (VIDEO)
Večernje novosti 02.07.2024
PEVAČICA Nada Topčagić velika je atrakcija na drštvenim mrežama, pa je sada otkrila da su njeni čudni stajlnzi kupljeni na pijaci u Bajinoj Bašti. Foto: ATA images Stajling pevačice Nade Topčagić uvek je ekscentričan. Pa je tako na klipu koji… »
"Oblačim se Kod pijace u Bajinoj Bašti, to je Šanel original, ali zaplenjena roba“ Nada Topčagić postala hit na mrežama…
Kurir 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene… »
„Oblačim se kod pijace u Bajinoj Bašti – to je Šanel original, ali zaplenjena roba“
Nova 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 2 satajoš 43 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 5 satijoš 26 povezanih
Zvezdin Tur de Frans - Mogu li "Crveno-beli" do još jedne pobede u Francuskoj?
Sportske.net pre 3 satajoš 20 povezanih
Dr Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTS pre 6 satijoš 18 povezanih