Povezane vesti
Tada Topčagić otkrila: Oblačim se na pijaci! (VIDEO)
Večernje novosti 02.07.2024
PEVAČICA Nada Topčagić velika je atrakcija na drštvenim mrežama, pa je sada otkrila da su njeni čudni stajlnzi kupljeni na pijaci u Bajinoj Bašti. Foto: ATA images Stajling pevačice Nade Topčagić uvek je ekscentričan. Pa je tako na klipu koji se pojavio… »
"Oblačim se Kod pijace u Bajinoj Bašti, to je Šanel original, ali zaplenjena roba“ Nada Topčagić postala hit na mrežama (video)…
Kurir 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene komšije ovde… »
„Oblačim se kod pijace u Bajinoj Bašti – to je Šanel original, ali zaplenjena roba“
Nova 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene komšije ovde… »
Vesti dana »
Fond der Lajen iz Tivta pozvala region da iskoristi zamah za proširenje EU
Beta pre 53 minutajoš 97 povezanih
(Foto) ovo je novo mesto gde stoji Pojas Presvete Bogorodice: Ima posebno postolje, evo šta vernici treba koji dolaze treba da znaju
Blic pre 18 minutajoš 31 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Moskva i Kijev razmenili po 185 ratnih zarobljenika; Putin: Rusija je spremna za mir
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
Gradonačelnik Severne Mitrovice i predsednik skupštine pušteni iz policijske stanice
Sputnik pre 18 minutajoš 22 povezane