Povezane vesti

Tada Topčagić otkrila: Oblačim se na pijaci! (VIDEO)

Tada Topčagić otkrila: Oblačim se na pijaci! (VIDEO)

Večernje novosti 02.07.2024
PEVAČICA Nada Topčagić velika je atrakcija na drštvenim mrežama, pa je sada otkrila da su njeni čudni stajlnzi kupljeni na pijaci u Bajinoj Bašti. Foto: ATA images Stajling pevačice Nade Topčagić uvek je ekscentričan. Pa je tako na klipu koji… »
"Oblačim se Kod pijace u Bajinoj Bašti, to je Šanel original, ali zaplenjena roba“ Nada Topčagić postala hit na mrežama…

"Oblačim se Kod pijace u Bajinoj Bašti, to je Šanel original, ali zaplenjena roba“ Nada Topčagić postala hit na mrežama…

Kurir 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene… »
„Oblačim se kod pijace u Bajinoj Bašti – to je Šanel original, ali zaplenjena roba“

„Oblačim se kod pijace u Bajinoj Bašti – to je Šanel original, ali zaplenjena roba“

Nova 02.07.2024
Pevačica Nada Topčagić ponovo je bila tema broj jedan na društvenim mrežama. Naime, pevačicu Nadu Topčagić su pitali gde se oblači, a ona je odgovorila potpuno iskreno. „Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene… »

Vesti dana »