Повезане вести

Новак Ђоковић против Британца Џејкоба Фернлија у другом колу Вимблдона

Новак Ђоковић против Британца Џејкоба Фернлија у другом колу Вимблдона

Политика 02.07.2024
ЛОНДОН - Српски тенисер Новак Ђоковић играће у другом колу Вимблдона против Британца Џејкоба Фернлија, који је данас у првом колу победио Шпанца Алехандра Мора Кањаса 7:5, 6:4, 7:6 (14:12). Меч између британског и шпанског… »
Због мрака прекинут меч између Ђереа и Пуја на Вимблдону

Због мрака прекинут меч између Ђереа и Пуја на Вимблдону

Спортски журнал 02.07.2024
Меч је прекинут при резултату 1:1 у сетовима. Меч првог кола Вимблдона између српског тенисера Ласла Ђереа и Француза Луке Пуја прекинут је вечерас због мрака и биће настављен сутра. Меч је прекинут при резултату 1:1 у сетовима… »
Страшне сцене на Вимблдону: Рубљов кренуо да се "самоповређује", публика га извиждала, он испао у првом колу

Страшне сцене на Вимблдону: Рубљов кренуо да се "самоповређује", публика га извиждала, он испао у првом колу

Телеграф 02.07.2024
Невероватне сцене на теренима "Ол Ингланд Клуба" Руски тенисер и тренутно шести на планети, Андреј Рубљов доживео је тотални шок на отварању Вимблдона, пошто је поражен од потпуног анонимуса, аргентинског играча Франциска… »
Рубљов елиминисан у првом колу Вимблдона

Рубљов елиминисан у првом колу Вимблдона

Спортски журнал 02.07.2024
Аргентинац Франсиско Комесана бољи од Руса. Руски тенисер Андреј Рубљов није успео да се пласира у друго коло Вимблдона, пошто је данас у првом колу поражен од Аргентинца Франсиска Комесане 6:4, 5:7, 6:2, 7:6 (7:5). Меч је… »
ИИ дан: Коприва не жари, али гром у њу удари

ИИ дан: Коприва не жари, али гром у њу удари

Б92 02.07.2024
Новак се вратио на најдраже му место и на доминантан начин добио Вита Коприву за мање од два сата игре (6:1, 6:2, 6:2) и иако победа није била упитна јесте Ђоковићево колено. Није било назнака, барем не озбиљнијих, претходних… »
Фриц, Дрејпер и Нори бржи од мрака ВИДЕО

Фриц, Дрејпер и Нори бржи од мрака ВИДЕО

Б92 02.07.2024
Американац Тејлор Фриц успео је да се пласира у друго коло на Вимблдону. Фриц, 13. носилац на гренд слему у Лондону, био је бржи од мрака, у три сета је славио против Кристофера О'Конела из Аустраалије, 6:1, 6:2, 6:4. Фриц је од… »
Ђере испустио други сет, меч прекинут због клизавог терена

Ђере испустио други сет, меч прекинут због клизавог терена

Спорт клуб 02.07.2024
Ласло Ђере није успео да заврши меч првог кола против Француза Луке Пуја. Резултат је после два сета 1:1 (6:3, 6:7). Српски тенисер је одлично отворио меч, направио два брејка у првом сету и освојио га резултатом 6:3. У другом је… »
Новак Ђоковић се после победе огласио моћном поруком Ево шта је у 4 кратке реченице поручио својим навијачима (фото)

Новак Ђоковић се после победе огласио моћном поруком Ево шта је у 4 кратке реченице поручио својим навијачима (фото)

Дневник 02.07.2024
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић избоио је пласман у друго коло Вимблдона тријумфом над Витом Копривом из Чешке Републике у три сета - 3:0 (6:1, 6:2, 6:2). Он ће се у другом колу састати са Џејкобом Фирнијем из Велике… »
Ђоковић о "кршењу правила": Добио сам дозволу, наравно да смо проверили

Ђоковић о "кршењу правила": Добио сам дозволу, наравно да смо проверили

Б92 02.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић говорио је на конференцији за медије после пласмана у друго коло Вимблдона. Седмоструки шампион овог турнира савладао је Вита Коприву са 6:1, 6:2, 6:2 и у наредној рунди играће против Џејкоба… »
Ђоковић сазнао наредног ривала - дебитант

Ђоковић сазнао наредног ривала - дебитант

Б92 02.07.2024
Британски тенисер Џејкоб Фирнли биће наредни ривал Новаку Ђоковићу на Вимблдону. Овај 22-годишњак из Единбурга је на старту лондонског Гренд слема био бољи од Шпанца Алехандра Мора Кањаса са 7:5, 6:4, 7:6 (12). Новак и… »
Лака победа: Жабер кренула силовито на старту Вимблдона

Лака победа: Жабер кренула силовито на старту Вимблдона

Вечерње новости 02.07.2024
Двострука узасопна финалисткиња Вимблдона, Онс Жабер, одлично је започела турнир. Без већих проблема је савладала Јапанку Мојуку Учијаму максималним резултатом 2:0 по сетовима 6:3, 6:1. Фото: Профимедиа У првом сету је то… »
Ђере излази опет на терен: Меч прекинут због мрака

Ђере излази опет на терен: Меч прекинут због мрака

Сусрет Ласла Ђереа и Луке Пуја у првом колу Вимблдона прекинут је због мрака. ФОТО: Тањуг/АП У тренутку прекида било је 1-1 у сетовима, Ђере је први добио са 6:3, док је Пуј био бољи у тај-брејку другог сета, који је добио… »
Петра Мартић славила после преокрета на вимблдону: Чека је дуел са најбољом тенисерком света

Петра Мартић славила после преокрета на вимблдону: Чека је дуел са најбољом тенисерком света

Хрватска тенисерка, Петра Мартић победила је у првом колу Вимблдона Британку Франческу Џонс после великог преокрета резултатом 2:1 по сетовима 3:6, 6:1, 6:2. Фото: Профимедиа Мартићева је ове сезоне имала много озбиљнијих… »
Британац срећан због меча каријере: Делити терен са Ђоковићем је нешто посебно

Британац срећан због меча каријере: Делити терен са Ђоковићем је нешто посебно

НОВАК Ђоковић у другом колу Вимблдона игра против Британца Џејкоба Фирнлија који на конференцији за новинаре није могао да сакријер одушевељење што ће одмерити снаге са тренутно легендом "белог спорта". Фото: ЕПА-ЕФЕ/ТИМ… »
Новакова победа открила неколико важних ствари, шта то значи за наставак турнира?

Новакова победа открила неколико важних ствари, шта то значи за наставак турнира?

Нова 02.07.2024
Новак Ђоковић успешно је пребродио прву препреку на овогодишнњем Вимблдону након што је у три сета резултатом 6:1, 6:2, 6:2 савладао анонимног Вита Коприву који је дебитовао у главном жребу неког гренд слема. Путујте сигурни уз… »
Новак против Фирнлија и публике у другом колу Вимблдона!

Новак против Фирнлија и публике у другом колу Вимблдона!

Спортске.нет 02.07.2024
Други тенисер света Новак Ђоковић у другом колу Вимблдона играће против Британца Џејкоба Фирнлија, који је данас после три сета победио Шпанца Алехандра Мора Кањаса 7:5, 6:4, 7(14):6(12). Британац, 277. тенисер света, победио… »
Новак после тријумфа: Нисам могао да пожелим бољи старт

Новак после тријумфа: Нисам могао да пожелим бољи старт

Спорт клуб 02.07.2024
Новак Ђоковић је успешно започео поход ка осмој титули на Вимблдону савладавши Вита Коприву 3:0. Српски тенисер је каснио на прес конференцију, али је био врло задовољан приказном игром у првом колу: „Тренинзи су били одлични… »
"Ја сам његов фан!" Новак Ђоковић одушевљен подршком коју је добио од легендарног спортисте

"Ја сам његов фан!" Новак Ђоковић одушевљен подршком коју је добио од легендарног спортисте

НОВАК Ђоковић успешно је започео учешће на Вимблдону. Његов меч са трибина пратио је велики спортски шампион Рони О'Саливен. ФОТО: Тањуг/АП Српски ас је говорио о томе што је имао подршку од такве легенде каква је 48-годишњи… »
Познат наредни ривал Нолета: Ево са ким најбољи тенисер свих времена игра наредни дуел!

Познат наредни ривал Нолета: Ево са ким најбољи тенисер свих времена игра наредни дуел!

Хот спорт 02.07.2024
Познато са ким ће играти наредни меч. Новак Ђоковић је после неких два сата борбе успео да савлада чешког тенисера Вита Коприву са 3:0 (6:1, 6:2, 6:4) по сетовима у оквиру првог кола Вимблдона. Познат је и ривал најбољег… »
Циципас максималан на старту Вимблдона

Циципас максималан на старту Вимблдона

Б92 02.07.2024
Грчки тенисер Стефанос Циципас обезбедио је друго коло Вимблдона. Тренутно 11. играч света победио је Јапанца Тара Данијела са 7:6 (5), 6:4, 7:5, после мало мање од два и по часа игре. Њему ће ривал у наредној рунди бити бољи… »
Не бих ризиковао с другим турниром: Новак Ђоковић објаснио своје присуство на Вимблдону

Не бих ризиковао с другим турниром: Новак Ђоковић објаснио своје присуство на Вимблдону

Еуроневс 02.07.2024
Висило је учешће Новака Ђоковића на овогодишњем Вимблдону, јер је не тако давно подвргнут хируршкој интервенцији на повређеном менискусу, али је и поред малог броја тренинга седмоструки победник Гренд слема у Лондону одлучио да… »
Лаке победе Рунеа и Зверева

Лаке победе Рунеа и Зверева

Б92 02.07.2024
Холгер Руне, 15. тенисер света, пласирао се у друго коло на Вимблдону. Дански тенисер је после 98 минута игре победио Сунвуа Квона из Јужне Кореје, 6:1, 6:4, 6:4. Руне је одиграо веома добро од почетка до краја и тако стигао до… »
"Веома је упоран, легенда игре и инспирција свима": Ђоковић емотиван због Ендија Марија

"Веома је упоран, легенда игре и инспирција свима": Ђоковић емотиван због Ендија Марија

Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић пласирао се у друго коло Вимблдона победом над Витом Копривом из Чешке Републике у резултатом 3:0 по сетовима 6:1, 6:2, 6:2. Фото: Профимедиа Новак Ђоковић је добио многа интересантна… »
Ђоковић након победе: Задовољан сам игром и како сам се осећао на терену

Ђоковић након победе: Задовољан сам игром и како сам се осећао на терену

Радио 021 02.07.2024
Новак Ђоковић изјавио је данас после пласмана у друго коло Вимблдона да је задовољан својом игром и како се осећао на терену. "Веома сам задовољан начином на који сам играо и како сам се осећао на терену. Нисам знао шта да… »
Ђоковић господским говором одушевио Британце, па се захвалио хирургу: „Да он није одлично одрадио посао…“

Ђоковић господским говором одушевио Британце, па се захвалио хирургу: „Да он није одлично одрадио посао…“

Нова 02.07.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић победио је Вита Коприву у првом колу Вимблдона са 3:0 без икакве драме. Путујте сигурни уз УНИQА путно осигурање за цео свет. Новак је са 6:1, 6:2 и 6:2 победио за два сата тениса и непуних… »
Господин Новак Ђоковић: Најбољи свих времена све одушевио говором након победе на Вимблдону!

Господин Новак Ђоковић: Најбољи свих времена све одушевио говором након победе на Вимблдону!

Хот спорт 02.07.2024
Новак је био у центру пажње након тријумфа Новак Ђоковић је сјајно започео свој пут на овогодишњем Вимблдону, тријумфално победивши Вита Коприву из Чешке у првом колу. Овај тријумф није само потврдио његову способност да игра… »
Новак сазнао ко му је следећи ривал: За њега вероватно никад није чуо!

Новак сазнао ко му је следећи ривал: За њега вероватно никад није чуо!

Мондо 02.07.2024
Новак Ђоковић у другом колу Вимблдона играће против Џејкоба Фирнлија, Британца који је добио специјалну позивницу. Новак Ђоковић у другом колу Вимблдона играће против Џејкоба Фирнлија, Британца који је добио специјалну… »
Ево против кога ће Новак Ђоковић играти у другом колу Вимблдона: Мало ко је за њега чуо

Ево против кога ће Новак Ђоковић играти у другом колу Вимблдона: Мало ко је за њега чуо

Дневник 02.07.2024
Очекивано је Новак Ђоковић са 3:0 елиминисао Вита Коприву на старту Вимблдона, а вољом жреба у другом колу ће имати још лакши посао. На дебију на најјачем турниру света, Џејкоб Фирнли је успео да прође прву рунду и са 3-0 (7:5… »
Ђоковић: Задовољан сам игром и како сам се осећао на терену

Ђоковић: Задовољан сам игром и како сам се осећао на терену

Радио сто плус 02.07.2024
“Веома сам задовољан начином на који сам играо и како сам се осећао на терену. Нисам знао шта да очекујем, тако да сам заиста срећан”, изјавио је други тенисер света. Ђоковић је данас у првом колу Вимблдона победио Чеха Вита… »
Новаче, шта ти ово значи? Победио, па насмејао све потезом ка својој ложи! (видео)

Новаче, шта ти ово значи? Победио, па насмејао све потезом ка својој ложи! (видео)

Мондо 02.07.2024
Новак Ђоковић је после победе на Вимблдону извео један потез који је насмејао све у његовом тиму. Новак Ђоковић је после победе на Вимблдону извео један потез који је насмејао све у његовом тиму. Новак Ђоковић кренуо је у поход… »
Ово нико није очекивао. Рубљов испао од 122. на свету

Ово нико није очекивао. Рубљов испао од 122. на свету

Спорт клуб 02.07.2024
Андреј Рубљов је већ испао са Вимблдона. Од руског тенисера је бољи био Франсиско Комесана резултатом 3:1 (6:4, 5:7, 6:2, 7:6). Рубљов је током читавог меча деловао нервозно и „помогао“ Комесани да оствари највећу победу у… »
Какав шок на вимблдону: Испао шести тенисер света, и то од потпуног анонимуса!

Какав шок на вимблдону: Испао шести тенисер света, и то од потпуног анонимуса!

Руски тенисер Андреј Рубљов поражен је у првом колу Вимблдона од аргентинског тенисера Франциска Комесане резултатом 3:1 - по сетовима 6:4, 5:7, 6:2, 7:6(5). ФОТО: АП/Тањуг Поново Рус није личио на себе. Већ неко време се шести… »
Шок на Вимблдону, шести играч света испао! Рус направио скандал, траже да иде хитно код психолога!

Шок на Вимблдону, шести играч света испао! Рус направио скандал, траже да иде хитно код психолога!

Мондо 02.07.2024
Андреј Рубљов изгубио је на старту Вимблдона и уз то је поново изгубио живце и направио хаос на терену... Андреј Рубљов изгубио је на старту Вимблдона и уз то је поново изгубио живце и направио хаос на терену... Какав шок на… »
Ђоковић убедљиво до другог кола Вимблдона

Ђоковић убедљиво до другог кола Вимблдона

Нови магазин 02.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у друго коло Вимблдона, пошто је данас после три сета победио Вита Коприву из Чешке 6:1, 6:2, 6:2. Други тенисер света до победе над 123. играчем на АТП листи је стигао после сат и 59… »
Ђоковић: Да је било који други турнир, не бих ризиковао

Ђоковић: Да је било који други турнир, не бих ризиковао

Спорт клуб 02.07.2024
Новак Ђоковић се успешно вратио након операције, и у првом колу Вимблдона елиминисао Вита Коприву. Рутински је Новак одрадио посао и у три сета обезбедио пролаз у наредну рунду. Након меча, признао је да не би ризиковао долазак… »
Сензација на Вимблдону - шести играч света испао од анонимуса!

Сензација на Вимблдону - шести играч света испао од анонимуса!

Б92 02.07.2024
Највеће изненађење досадашњег тога Вимблдона у мушкој конкуренцији направио је Аргентинац Франсиско Комесана. Дебитант на једном Гренд слем турниру савладао је Андреја Рубљова, шестог на свету, са 6:4, 5:7, 6:2, 7:6 (5)… »

Вести дана »