Повезане вести

"Боље син у затвору, него да ми ћерка буде ку**а са 12 година" Скандалозне изјаве Таре Симов у лајву!

"Боље син у затвору, него да ми ћерка буде ку**а са 12 година" Скандалозне изјаве Таре Симов у лајву!

Мондо 02.07.2024
Ријалити учесница Тара Симов, шокирала пратиоце у Инстаграм лајву из фризерског салона. Ријалити учесница Тара Симов, шокирала пратиоце у Инстаграм лајву из фризерског салона Бивша учесница ријалитија, која се недавно нашла у… »
"Не волим женску децу, лакше је да ми је син у затвору": Јавност остала шокирана апсурдном изјавом Таре Симов

"Не волим женску децу, лакше је да ми је син у затвору": Јавност остала шокирана апсурдном изјавом Таре Симов

Телеграф 02.07.2024
Препоручујемо. Бивша учесница ријалитија Тара Симов успела је својим изјавама о наследницима да шокира, али и разбесни јавност. Тара се огласила на друштвеним мрежама из салона лепоте и укључила лајв, те се том приликом дружила… »
"Не волим женску децу, боље син у затвору!" Скандалозна изјава Таре Симов, јавност остала у шоку: Ћерку да скидам са оне…

"Не волим женску децу, боље син у затвору!" Скандалозна изјава Таре Симов, јавност остала у шоку: Ћерку да скидам са оне…

Курир 02.07.2024
Бивша учесница ријалитија Тара Симов поново је успела да шокира јавност, скандалозном изјавом о наследницима. Наиме, старлета се огласила из салона лепоте и искористила прилику да се дружи са фановима и размени мишљења, а тема… »
Боље сину да шаљем пакете, него ћерка да се продаје за 20 евра! Скандалозна изјава Таре Симов, фризерка се умешала и…

Боље сину да шаљем пакете, него ћерка да се продаје за 20 евра! Скандалозна изјава Таре Симов, фризерка се умешала и…

Ало 02.07.2024
Тара није бирала речи, а детаљно је објаснила због чега не воли женску децу. Бивша учесница ријалитија, а сада водитељка, Тара Симов, поново је својим несмотреним изјавама разбеснела јавност, али и пратиоце на Тиктоку. Тара се… »

Вести дана »