Povezane vesti

Novak: Ne poznajem Firnlija, moraću da se bacim na domaći zadatak

Novak: Ne poznajem Firnlija, moraću da se bacim na domaći zadatak

Sportski žurnal 03.07.2024
Srpski as će u drugom kolu igrati protiv 277. na svetu. Posle uspešnog početka na Vimbldonu, Novak Đoković u drugom kolu igra protiv Britanca Džejkoba Firnila, koji je rangiran kao 277. na svetu. Džejkob je dobio specijalnu pozivnicu kao… »
Đoković u prvom kolu u seriji 70-0 i sa svih 19 pobeda na početku Vimbldona

Đoković u prvom kolu u seriji 70-0 i sa svih 19 pobeda na početku Vimbldona

Danas 03.07.2024
Ni nepun mesec od operacije desnog kolena Novak Đoković je postigao jednu od svojih najbedljivijih pobeda u prvom kolu na turnirima za grend slem. Na Vimbldonu je preslišao Čeha Vita Koprivu, koji je uzeo samo pet gemova. Srpski teniski as je u… »
Naredni Novakov rival priznao: "Nemam pojma kako protiv njega!"

Naredni Novakov rival priznao: "Nemam pojma kako protiv njega!"

Sportske.net 03.07.2024
Najbolji teniser sveta svih vremana Novak Đoković dominantno je započeo učešće na Vimbldonu. Sedmostruki uzastopni šampion u Londonu u prvom kolu turnira deklasirao je Čeha Vita Koprivu, a njegov naredni rival biće Britanac Džejkob Firnli. Radi… »
"Kakav mi je rival? Ne znam ni kako izgleda!" Šok priznanje Novaka, sve je u rukama jednog čoveka!

"Kakav mi je rival? Ne znam ni kako izgleda!" Šok priznanje Novaka, sve je u rukama jednog čoveka!

Mondo 03.07.2024
Novi rival Novaka Đokovića je nepoznanica i sada je sve na Borisu Bošnjakoviću koji će morati dobro da pripremi najboljeg tenisera sveta. Novi rival Novaka Đokovića je nepoznanica i sada je sve na Borisu Bošnjakoviću koji će morati dobro da… »
Đoković: Prvo proklizavanje na travi u sezoni

Đoković: Prvo proklizavanje na travi u sezoni

Sportski žurnal 03.07.2024
Srpski as se oslobodio mentalne zadrške uverivši sebe da može da koristi i ekstremne pokrete. Kako Novak Đoković uspeva ovo? To pitanje se jasno čulo među publikom na Centralnom terenu, kao i u pres sali Vimbldona pošto je ponovo impresivni… »
Novak Đoković otkrio nepoznate detalje operacije: Bili su uključeni stručnjaci iz celog sveta

Novak Đoković otkrio nepoznate detalje operacije: Bili su uključeni stručnjaci iz celog sveta

Večernje novosti 03.07.2024
SRPSKI teniser je pre nešto manje od mesec dana operisao meniskus kolena nakon povrede na Rolan Garosu, mnoge je iznenadilo to što se vratio već na Vimbldonu, a on je otkrio detalje vezane za operaciju. FOTO: Tanjug/AP Đoković se ovog puta brzo… »
Đoković posle pobede u prvom meču posle operacije: Toliko volim Vimbldon da sam spreman na rizik

Đoković posle pobede u prvom meču posle operacije: Toliko volim Vimbldon da sam spreman na rizik

Danas 03.07.2024
Srpski teniser Novak Đoković rekao je u intervjuu na terenu posle meča prvog kola Vimbldona, u kojem je pobedio Čeha Vita Koprivu sa 6:1, 6:2, 6:2, da je njegova ljubav prema turniru u Londonu jedini razlog zbog čega nastupa samo nekoliko sedmica… »
Novakov grom u Koprivu: Đoković lako do drugog kola Vimbldona

Novakov grom u Koprivu: Đoković lako do drugog kola Vimbldona

Danas 03.07.2024
Pre samo nekoliko nedelja Novak Đoković je zbog ozbiljne povrede kolena napustio Rolan Garos, nakon herojske pobede u osmini finala, a zatim je hitno otišao na operaciju kako bi bio spreman za Olimpijske igre u Parizu. Ipak, oporavak je tekao… »
Dobio specijalnu pozivnicu, pa zaradio najviše para u karijeri: Poznato ko je sledeći protivnik Novaka Đokovića na…

Dobio specijalnu pozivnicu, pa zaradio najviše para u karijeri: Poznato ko je sledeći protivnik Novaka Đokovića na…

Danas 02.07.2024
Džejkob Firnli, 22-godišnjak iz Edinburga, u četvrtak će prvi put u karijeri imati priliku da igra protiv najboljeg tenisera sveta svih vremena Novaka Đokovića i to u svom debitantskom nastupu na jednom od četiri grend slem turnira. Firnli se na… »
Novak Đoković nije bio zadovoljan kad je saznao ime sledećeg protivnika: Ne volim da igram protiv Britanaca na Vimbldonu

Novak Đoković nije bio zadovoljan kad je saznao ime sledećeg protivnika: Ne volim da igram protiv Britanaca na Vimbldonu

Danas 02.07.2024
Novak Đoković je u svom prvom meču na ovogodišnjem Vimbldonu danas pobedio Čeha Vita Koprivu (6:1, 6:2, 6:2), a u četvrtak će u drugom kolu igrati protiv Džejkoba Firnlija, 22-godišnjeg Britanca. Ovo će biti prvi međusobni susret Đokovića… »

Vesti dana »