Povezane vesti
Đoković: Veliki sam navijač Ronija O’Salivena
Danas 03.07.2024
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je veliki navijač sedmostrukog svetskog šampiona u snukeru Ronija O’Salivena, i dodao da taj sport gleda samo zbog njega. O’Saliven je u utorak bio gost u Đokovićevoj loži tokom prvog kola Vimbldona, u kom je… »
"Moj otac srđan i ja smo to počeli da radimo zbog njega" Novak Đoković otkrio veliku tajnu: Stalno sam ga gledao!
Kurir 03.07.2024
Novak Đoković krenuo je po titulu na Vimbldonu. Lako je prošao prvu prepreku i savladao češkog predstavnika Vita Koprivu (6:1, 6:2, 6:2) i zakazao okršaj sa Džejkobom Firnlijem (Velika Britanija) u narednoj rundi takmičenja. Pokazao je srpski igrač da… »
Otac i ja njega obožavamo! Đoković se pretvara u navijača čim ga vidi: Stalno sam ga gledao!
Mondo 03.07.2024
Novak Đoković otkrio je da su on i njegov otac Srđan veliki fanovi Ronija O'Salivena. Novak Đoković otkrio je da su on i njegov otac Srđan veliki fanovi Ronija O'Salivena. Novak Đoković krenuo je po titulu na Vimbldonu. Lako je prošao prvu prepreku i… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 7 satijoš 1 povezana